hategame logo
Ето как изглежда интерфейсът на PS5
пуснато на 15 октомври 2020 от pseto
ps5 interface
Премиерата на PS5 ще се случи след месец. Това означава, че можем да очакваме куп клипчета, свързани с платформата. Последното от които е посветено на интерфейса.

Видеото е доста дългичко - 11 минути, като ни показва част от екстрите, които разработчиците могат да интегрират в игрите си. Включително възможности за добавяне на клипчета с подсказки как да минем дадена ситуация и т.н.

Във всеки момент ще можем да активираме и опция екран в екрана, която да ни даде възможност да гледаме нещо друго, докато цъкаме дадена игра. Е, това вероятно ще разнообрази някои много скучни заглавия.

Естествено Sony не пропуска и да отбележи колко бързо е SSD-то на PS5 и как ще ни даде възможност да зареждаме бързо други игри или прескачаме моментално от една функционалност към друга.

Като цяло интерфейсът е подобен на този от PS4, макар и поосвежен, за да се види, че става дума за ново поколение на конзолата.

PS5 ще излезе на 12 ноември в Северна Америка и 19 ноември в Европа. Цената на континента ни е 499 евро - или кръгли 999 лева у нас.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
16 октомври 2020
Далеч по-важната тема от формата на кашона, но това никой не го интересува, разбира се
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл