hategame logo
Sony: Не очаквайте едновременни премиери на PlayStation игри и за PC
пуснато на 04 юни 2021 от pseto
horizon zero dawn pc 2
Sony най-накрая се пречупи, започвайки да пуска някои от своите PlayStation ексклузиви и за PC. Съответно за някои хора на дневен ред е един въпрос - означава ли това, че в близко бъдеще ще се случи онова, което прави Microsoft. А именно - едновременна премиера и за конзола, и за компютри?

Sony няма такива планове. Поне по думи на Хермен Хулст, който е шефът на PlayStation Studios. Той споделя, че успехът на Horizon: Zero Dawn за PC показва, че има "апетит за подобни версии" за компютри. И въпреки това той добавя:

"Искам да акцентирам на това, че PlayStation конзолите остават най-доброто място да се играят игри на PlayStation Studios (вътрешните студия на Sony) в деня на премиерата".

Все пак Хулст добавя, че "се ценят PC геймърите" и ще се търси точният момент за портове за компютри.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
05 юни 2021
Лошо няма. Ще получат по-голяма аудитория. Пък който държи да ги цъка на премиерата, да си купува конзола. Накрая, това може да се окаже най-сигурният начин да се запазят някои от тези заглавия във времето, след като знаем, че Сони не се интересуват от това грам.
igra4 avatar
igra4
05 юни 2021
Японците и традициите им не са това което бяха, измекяри 😀
Въпреки всичко и с 0 ексклузива пак бих предпочел playstation.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
05 юни 2021
Играч,дай ми една логична причина да се радваш,че нещо излиза само на конзоли и някой,който играе на PC,няма да може. Колкото повече игри са мулти-платформени,толкова повече хора ще могат да се забавляват. Твоето е чист хейт и нищо повече.Все едно да се радвам,че Майкрософт няма да пускат игрите си на playstation,а само на бокса и PC.Това аз никога не бих го разбрал.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
06 юни 2021
Не може да ти даде логична причина, щото и той не знае.
darkblue avatar
darkblue
06 юни 2021
Ограничено е момчето, не го закачайте.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл