hategame logo
Ето как изглежда The Technomancer от създателите на Bound by Flame
пуснато на 03 ноември 2015 от pseto
the technomancer 2
Първи геймплей за The Technomancer се появи във виртуалното пространство. Видеото ни показва какво можем да очакваме от новата игра на малкото студио Spiders.

Действието се развива 120 години в бъдещето, а пък основният ни персонаж е техномансер – боец, който има кибернетични импланти, позволяващи му още по-ефективно да се справя с противниците си. Както можем да се уверим все още има какво да се подобрява по The Tehcnomancer – най-вече откъм анимации.

За сметка на това пък се усещат някои от плюсовете на Bound by Flame – последната игра на студиото Spiders. Нея видяхме в средата на миналата година, като ни предлагаше нелоша бойна система, която явно ще е в основата и на The Technomancer. Героят ни ще има три различни стойки, всяка от които със своите плюсове и минуси. Заедно с това техномансерът ни ще има и още едно дърво със специалните му умения (вероятно еквивалент на магиите от класическите RPG-та).

The Technomancer очакваме по някое време през 2016 година. Ще е интересно да видим как ще се развие заглавието и най-вече – дали ще бъдат премахнати повечето проблеми на Bound By Flame, които никак не бяха малко. Въпреки тях обаче играта успя да ми донесе достатъчно положителни емоции, за да попадне в рубриката ънхейтабъл.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл