hategame logo
Създателите на Bound by Flame с нова игра – The Technomancer
пуснато на 10 април 2015 от pseto
the technomancer 3
Bound by Flame се появи в продажба преди почти година и получи доста противоречиви оценки. На мен заглавието ми хареса и го поставих в ънхейтабъл, макар и с някои условности. Е, явно продажбите му не са били чак толкова лоши, тъй като разработчиците Spiders обявиха нов продукт – The Technomancer.

Става дума за екшън RPG, което се развива в киберпънк вселена. Наглед изглежда доста вероятно играта да е близка до Bound by Flame, но просто обстановката да е доста по-различна.

Детайлите, които са известни досега относно геймплея не са чак толкова много. Ще са налични 4 дървета с умения и 3 различни бойни стила на основния персонаж. Както можем да се уверим, той ще носи хладно оръжие в ръка, но заедно с това ще има и специални кибернетични умения. Иначе сингъл кампанията ще включва различно развитие според изборите, които правите в нея, като ще има до 5 различни финала на историята. Обещава се и крафтинг система за оръжия и брони, която обаче все пак си е стандарт при ролевите игри днес.

Действието в The Technomancer ще се развива на Марс, който явно в не чак толкова далечното бъдеще най-накрая е бил колонизиран. Главният герой ще бяга от мистериозна тайна полиция по някаква причина – предстои да разберем каква.

The Technomancer чакаме за PC, Xbox One и PlayStaiton 4 по някое време през 2016 година. Можем да се надяваме разработчиците Spiders да са взели под внимание някои от критиките за Bound by Flame – това несъмнено би направило новата им игра доста по-силна. the technomancer 2 the technomancer 1

Коментари
undefined
GordonBeerman
10 април 2015
Уау,гладно оръжие викаш?
pseto avatar
pseto
10 април 2015
Пфаххах, поне мога да се оправдая, че буквите са една до друга на клавиатурата. Ама го поправих, де.
Nreth avatar
Nreth
10 април 2015
Той от известно време не е играл Bloodbourne и май,май е гладен за още.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл