hategame logo
Ето как изглежда Том Холанд като Нейтън Дрейк
пуснато на 23 октомври 2020 от pseto
tom holland.
Вярвате или не, най-накрая снимките по Uncharted филма започнаха. Лентата беше обявена още през 2009 година, тъкмо след излизането на Uncharted 2. Минаха близо дузина години и излязоха две пълни игри от серията, а отлаганията на адаптацията бяха безброй. Но най-накрая снимките са започнали.

А пък горе можете да видите как ще изглежда Том Холанд като Нейтън Дрейк.

Очевидно говорим за по-млада версия на героя, която получава похвали от Нолан Норт - актьорът, изиграл Дрейк в игрите. Той е бил поканен на снимачната площадка и смята, че Холанд се справя блестящо.

Що се отнася до останалите актьори, то е обявено, че Марк Уолбърг ще изиграе Съли. Роля във филма ще има и Антонио Бандерас - вероятно под формата на злодея.

Uncharted се очаква през 2021 година.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
24 октомври 2020
Не го виждам. Виждам Том Холанд, който прави cosplay на Nathan Drake. Знам, че трябва уж да е млад, но все пак. Нямам много надежда за този филм.
pseto avatar
pseto
24 октомври 2020
По принцип филмите по игри са си обречени по подразбиране. Изключенията са една шепа. Ама според мен... изглежда окей Холанд. Мисля, че е подходящ за персонажа, ама да видим. Обичайната грешка е да се прави някой филм, който е от двата стола на земята - нито за геймъри, нито за неутрални фенове. Именно това проваля практически всеки филм по игра.
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
24 октомври 2020
pseto avatar
pseto
24 октомври 2020
Дам, тоест идеално за ролята.
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 октомври 2020
Нейтън Филиън трябваше, макар и за по-възрастна версия. Това тука си ми мяза точно на косплей.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
24 октомври 2020
Филиън си доказа във фен-филма на Uncharted, че е перфектен за ролята ама от Сони се правят на луди. Очаквам да е типичното лятно прключенско екшънче, което няма да помня 2 часа след като съм го гледал.
pseto avatar
pseto
24 октомври 2020
Да, Филиън е пичага и ще се впише добре в образа. Ама и от друга страна винаги носи някакъв комедиен ефект със себе си, който наистина ще пасне на Uncharted, ама бог знае как го мислят филма от Sony. Че може да вземат да го направят и по-сериозен (в стил последния Uncharted).
Nathan Drake avatar
Nathan Drake
25 октомври 2020
Нолан Норт трябваше да е Визуално щяха да го докарат в Холивуд с някой ефект.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл