hategame logo
Филмът по Uncharted забавен... отново
пуснато на 22 януари 2021 от pseto
uncharted tom holland
Датата на излизане за Uncharted филма беше забавена... отново. Според информация на изданието The Hollywood Reporter адaптацията ще излезе на 11 февруари 2022 година.

Доскоро очаквахме Uncharted филма да излезе в рамките на настоящата година. Студиото Columbia, което стои зад проекта, обаче е решило да го забави с известно време.

Вероятно причините за забавянето са две. От една страна ще има повече време за постпродукция – тъй като снимките на филма вече приключиха. От друга – шансът кината да бъдат отворени догодина е далеч по-голям. Пандемията от COVID-19 едва ли ще приключи скоро, а ваксинацията ще отнеме време. Но вероятно до февруари догодина ситуацията ще се подобри значително.

Самият филм включва Том Холанд в главната роля, изигравайки младия Нейтън Дрейк. Марк Уолбърг е в ролята на Съли, за злодеят почти сигурно ще е Антонио Бандерас (знаем, че той участва във филма, но не и с каква роля точно).

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
22 януари 2021
А дали изобщо е добре да го очакваме в крайна сметка? Това е въпроса.
morgoth_srs avatar
morgoth_srs
23 януари 2021
https://nyc3.digitaloceanspaces.com/memecreator-cdn/media/__processed__/fcf/template-custom-meme-907-0c6db91aec9c.jpeg
Rostik79 avatar
Rostik79
25 януари 2021
Не съм хайпнат за филма. Не съм особен фен на франчайза, а и самият филм не очаквам да е нещо WOW. Вероятно ще е посредствен до не лош приключенски филм с платформинг и стрелба, но нищо, което да остане в историята.
LethianDream avatar
LethianDream
25 януари 2021
По-добре да не го пускат
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл