hategame logo
Fallout 76 става free-to-play?
пуснато на 24 януари 2019 от pseto
fallout 76 2
Възможно ли е Fallout 76 да се превърне във free-to-play игра? И то само месеци след пазарната си премиера? Именно такива слухове се появиха наскоро в интернет.

Те скоропостижно (макар и лаконично) бяха отречени от Bethesda. Които написаха единствено в Twitter „Няма истина в тези спекулации“. Но можем да очакваме подобен отговор от компанията... за какво обаче иде реч?

Наблюдателни фенове забелязват, че много издания на Fallout 76 – включително и стандартни такива – вече не са налични за купуване в австралийската верига EB Games. Още по-интересно обаче, количествата и в гиганта Amazon са пред изчерпване. Така изглежда, че нови бройки не се доставят.

Оттук може да се спекулира спокойно, че е възможно да се готви минаване на Fallout 76 към free-to-play пазарен модел. Всъщност представител на EB Games споделя – макар и неофициално – че е много вероятно причината за липсата на нови доставки да е именно подобен ход на Bethesda.

А и като имаме предвид, че The Elder Scrolls Online също премина към free-to-play модела към година след премиерата си, то не е изключено да очакваме подобно нещо и сега. Особено и при лошите отзиви за Fallout 76 (който и не изглежда да се е продавал толкова добре).

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
24 януари 2019
Изтрит коментар
HighFist avatar
HighFist
24 януари 2019
Пак малко хора ще я играят. Вредата е нанесена.
pseto avatar
pseto
28 януари 2019
Според мен ще скочат на free-to-play-я немалко. Но да, вредата определено е нанесена, особено по реномето на Bethesda. Ще видим следващия The Elder Scrolls как ще бъде, че и те почнаха да правят яко криви стъпки.
sauron93 avatar
sauron93
24 януари 2019
Аз я имам купена и не съм я пипал след първият ми ден на нея :-). И пари да ми дадът няма да я пусна повече на компа си.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
24 януари 2019
Няма значение, че няма да я играеш, купил си я - вредата е нанесена.
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
31 януари 2019
И безплатна да е, няма да я цъкам, нямам време за глупости
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 март 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл