hategame logo
FIFA 18 с режим за световното
пуснато на 01 май 2018 от pseto
fifa 18 world cup patch
FIFA 18 ще се сдобие с режим, посветен на световното първенство по футбол, което ще се проведе през лятото. Той ще е напълно безплатен, като ще е достъпен за онези, притежаващи играта в ревизиите й за PC, Xbox One, PS4 и Switch.

Но друго е по-важното – какво ще включва режимът?

Всъщност немалко неща. Любителите на сингъла ще могат да изиграят цялото световно с любимия си отбор, като ще са включени „дълги кинематични сцени след последния сигнал“ при всеки мач. Всички стадиони в Русия ще са налични в пълния си блясък, а автентичност можем да очакваме и в екипите на националните тимове, лицата на футболистите и прочее.

Естествено в подобен безплатен пач няма как да се мине без Ultimate Team. В режима ще бъдат представени куп нови легенди, а несъмнено ще видим и множество специални карти според представянето на играчите на световното. Но не само това.

В режима за световното в Ultimate Team chemistry-то ще бъде леко преработено. Вместо бонус за футболисти от едно първенство ще има такъв за играчи от една конфедерация (другият обичаен е за състезатели от една държава и няма да се промени).

Можем да видим и видео с участието на Кр. Роналдо, рекламиращ всичко това.

Безплатният режим ще бъде наличен на 29 май.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл