hategame logo
FIFA 20 с официално геймплей видео
пуснато на 23 юли 2019 от pseto
fifa 20
В последните години разликата между новото издание на FIFA и предходното е единствено ставащите все по-агресивни скриптове. Но нищо толкова откъм геймплей. И изглежда тенденцията ще се запази и сега.

Ново видео трябва да ни нахъса за FIFA 20. Но вместо това ми изглежда като сбор от напълно познати ситуации и голове от миналите игри. Обещанията за подобрена защита също звучат като дежа вю, особено и след като идват покрай всяко едно ново издание.

Тук бих казал - "Кой ли знае, може би EA ще ни изненада тази година" - но няма. Защото можем да очакваме една поредна криминална ротативка.

Която ще се появи в продажба на 27 септември за PC, PS4, Xbox One и Switch.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
25 юли 2019
Взимат неща, които сме гледали в старите фифи- уличен футбол, прицелване при фалове и дузпи, обичайната претоплена манджа. От друга страна, започвам да се замислям все повече за скриптовете в игра и откривам, че могат да бъдат полезни. Не за мен, разбира се, но за повечето играчи на ФИФА. Ако смятаме, че основният контингент играчи е между 7-27 години, напълно нормално е да има изравняващ скрипт, който да балансира тийн поведението на играчите и постоянното излизане от мачове. Бил съм свидетел на какви ли не безумия- включително да ме поведат с 6-0 до 20 минута и след това пичът да си прави финтчета и да се гаври с мен. Разбира се, аз не излязох, даже ми беше смешно и продължих да си цъкам и вкарах два гола, щото той се беше отпуснал, но повечето хлапета директно рейдж куитват в подобен момент. Да не говорим, че някой път ме виждат, че почвам да ги затварям отначало и да ги натискам, изпускам няколко положения в началото и излизат при 0-0, за да им даде равен Просто цялостното оформление на ФИФАта ме радва повече от ПЕС-а (най-важното- коментаторите са класа над тези в Песа), играл съм мачове в ПЕСА, където са ме разбивали с 12-0, просто няма смисъл от такова извращение, по-добре 2-6 със скриптове
pseto avatar
pseto
25 юли 2019
Да, това съм го забелязвал. И на мен са ми се случвали такива неща много пъти, някой примерно ми играе с някой синьо-зелено-лилаво не знам си какъв шарен отбор с ебаси редките карти седмици след пазарната премиера, там месита, роналдовци, аз с някакви лешпери за по 2000 злато. Та оня за 20 минути ми вкара 4 гола, аз викам нищо, ще играя да видя дали няма да ме бие с 50:0. Ама не, скриптовете му казаха "да го духаш" (оня пич беше и по-добър от мен освен всичко) и тоя голови положения всякакви - гол не влиза. Вратарят ми за 800 пари беше по-добър от Нойер, Де Хеа и Едерсон в едно. Аз вкарах там някакви два ебаси смешните голове, после още един за 4:3 и накрая в 90 минута май го изравних. Иначе да, децата като ги почнеш с 2-3:0 от съблекалнята и куитват. Или ако им вкараш един ранен гол. Ама както казвах - мен ме дразни, че виждам скриптовете и че моето поведение няма значение. Също ме дразни, че ми се губи RPG удоволствието. Кел файда да търсиш играчи, там Chemistry-та да правиш и ала-бала, когато числата им нямат значение.

Та отново - повечко PES-че. Дано и Konami допълнително намалят дървенията, че там още има какво да се желае, не споря. Ама аз като цяло предпочитам да ме бият като мастия и да си знам мястото, вместо да ми се дават лъжливи бонуси.

Ludnichar avatar
Ludnichar
25 юли 2019
Хем е тъпо това с rage quit-a, хем го разбирам.
В един двубой, когато очевидно си по-слаб от другия играч, просто е безсмислено да си губиш времето. (разбира се е безсмислено и като водиш с 10-0, ама тогава е по-малко неприятно )
В този ред на мисли имам чувството, че ще е много яко да имаш опция да излезеш от мач при определена разлика (примерно 4 гола в полза на противника) да кажем на почивката. И тази опция да си е напълно легална и да ти отчита загубата и на него победата както си трябва.
Така и двамата с противника ти няма нито да си губите времето, нито стамината на играчите си (най-дразнещото нещо след скриптовете) , а ще можете да гледате към следващия мач.
nightwarrior avatar
nightwarrior
25 юли 2019
Не знам как и ме мачмейкинга(и има ли такъв изобщо, просто не играя UT). Но в старите песове с онлайн мастер лигите имаше значение с колко биеш, за класирания при равни точки и тн. Ако тук няма значение, да може би би било добра опция точно с оглед да се спести загубено време. Ако головата разлика играе роля за класиране(в което се съмнявам, но все пак го споменавам), тогава няма да е ок.
Ludnichar avatar
Ludnichar
29 юли 2019
До Fifa 18 във FUT нямаше никакво значение головата разлика. В 19 не знам как е.
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 юли 2019
Предполагам и тук е така, просто не го играя, но направих паралел с ПЕС. Щото там дори уикенд 5ците имаха значение головите разлики и т.н. Но щом тук не са го правили преди, едва ли има иновация в 19.
LethianDream avatar
LethianDream
29 юли 2019
Понеже играя 19, да уточня- головата разлика няма никакво значение - единствено при голяма загуба доста пада така наречения skill rating- примерно едни 20-30 точки.Така че идеята на Лудничар е доста добра, но няма как да влезе в употреба, защото все пак смисъла е да играеш цели мачове (така ще кажат от ЕА) и да се каляваш психически. А и те ще ти помогнат със скрипта
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 юли 2019
Абе не знам, по-къси мачове, по-бързо стигане до surprise mechanics... Ако им се подшушне нищо чудно да се навият.
pseto avatar
pseto
29 юли 2019
То реално в дебилните последни фифи ако противникът ти не е осезателно по-добър откъм умения от теб, което обикновено се забелязва, 4:0 не е резултат, с който свършва светът. Нерядко и аз съм обръщал, и мен са ме обръщали от 4:0. Сега от 5:0 вече не помня дали и в тази глупава игра някоя се е случвало. Но и реално ако дръпнеш толкова напред скриптовете автоматично почват да ти го слагат, за да има "интрига" и обикновено при 4:0 се случва играта практически да ти подари 1-2 гола, примерно някой измислен от корнер или някой с удар близо от центъра с бек, който има 40 shot power и 30 long shots, който хвръква като изстрелян с топ и влиза точно в горния ъгъл. И така се "запазва интригата".

Тъй че не мисля, че някога ще вкарат опция да се предадеш във FIFA. Да не говорим, че имаме и coin booster-ите, дето са ти единственият реален шанс да печелиш виртуални пари - яко хора ще abuse-ват механика за отказване, не че сега не се абюзват дисконектите, де.

Абе, дълга тема. Ама съм се отказал да мисля, че EA са способни да вкарат нещо наистина полезно в полза на геймърите във FIFA.

Ludnichar avatar
Ludnichar
30 юли 2019
Pse, зависи какво разбираш под полезно.
За мен скриптовете се отказаха полезни, защото ме отказаха да играя Фифа и имам повече време за soulslike игри.
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
27 юли 2019
Никога не ме е кефила FIFA, през годините играех само PES но вече и тя ми писна.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл