hategame logo
Висшата лига ще ползва... изкуствен шум от FIFA 20 при празните си трибуни?
пуснато на 01 юни 2020 от pseto
fifa 20 crowd
Някои футболни първенства като Бундеслигата бяха подновени, след като бяха прекратени заради епидемията от COVID-19, а други като английската Висша лига предстои да бъдат рестартирани по-късно през месеца. Има обаче едно нещо, което липсва на феновете – шума от трибуните.

Мачовете от Бундеслигата в момента са съвсем тихи, като дори емоцията от гол някак се губи, когато не последва рева на трибуните. Именно заради това е възможно във Висшата лига да се прибегне до нещо нестандартно – ползване на фалшив шум. И то не откъде да е, ами от играта FIFA 20.

Според източници на британското издание Daily Mail в момента се обсъжда подобна опция, като тя трябва да бъде гласувана в четвъртък. Ще е интересно да видим как ще бъде реализирана концепцията, ако спекулациите се окажат истина – дали например виртуалната публика ще реагира на голове и опасни ситуации?

Самата FIFA 20 включва записани множество песни от куп футболни отбори навсякъде по света. Естествено и на почти всички от високите нива на английското първенство. В резултат на това може би ще се постигне някаква атмосфера, която да не е прекалено странна на феновете.

В Бундеслигата пък видяхме и някои други интересни идеи – например поставяне на картонени изрезки по седалките. Чрез тях стадионите изглеждат по-малко призрачни и за феновете зад телевизорите, и за самите футболисти, които със сигурност не са свикнали да играят пред празни трибуни.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
02 юни 2020
Скоро ще пуснат и с жива публика.

Само ще направят реклама за няколко кръга на играта и ЕА.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл