hategame logo
Football Manager 2019 най-успешното издание в серията
пуснато на 25 юли 2019 от pseto
football manager 2019
Football Manager 2019 е най-успешното издание в серията - поне ако говорим за ежегодни продажби. То е преминало границата от 2 милиона купени от крайни потребители бройки.

Това научаваме от изявление на Майлс Якобсон, шефът на разработчиците Sports Interactive в Twitter. Има и една уловка, обаче - Football Manager 2019 е наличен за куп платформи.

Футболният симулатор има и ревизия за телефони и таблети, която не е free-to-play, а следва стандартния модел "купуваш и играеш вечно". Тя очевидно е по-евтина от Football Manager 2019 за PC. Така тези 2 милиона продажби не означават, че последното издание от серията е най-успешно откъм приходи.

Все пак е важно да им прогрес за подобни франчайзи. А далеч не всяка компания успява да навлезе успешно при смартфони и таблети, особено ако говорим за игри на пълни цени. Така бъдещето за серията не изглежда никак мрачно.

Коментари
igra4 avatar
igra4
25 юли 2019
Купих си я за тел 20 лв. А на пецето ще я дръпна от замунда, че вече 10 години цъкам най-добрия мениджър фм 10
igra4 avatar
igra4
25 юли 2019
И футбол мениджър е мн по як от измислените за деца фифа и пес соито ми омръзнаха още преди 15 години.
nightwarrior avatar
nightwarrior
25 юли 2019
Сравняваш коренно различни игри с единствена допирна точка - и двата типа са свързани с футбол. Ма що ли търся логика в твое изказване.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл