hategame logo
Football Manager 2020 става еко
пуснато на 18 септември 2019 от pseto
football manager 2020
Физическата версия на Football Manager 2020 няма да включва пластмасови кутии. Това става ясно от изявление на Майлс Якобсон, шефът на разработчиците Sports Interactive и дългогодишен директор на серията.

Вместо това футболният мениджър ще се продава в хартиени кутии, направени от рециклирани (и лесни за повторно рециклиране) материали. Дори и мастилата, с които е нарисувана обложката и оформен текста на Football Manager 2020, ще влизат в тази категория.

Освен това кутиите ще са по-леки, което според Якобсон ще намали и въглеродните емисии, тъй като камионите, които транспортират Football Manager 2020 ще са по-леки и няма да харчат толкова гориво.

Макар че вероятно най-екологичното решение е чисто и просто отказване от физическите версии. Които така или иначе са доста непопулярни за PC - единствената платформа, на която се продава Football Manager. Всъщност играта е налична и за мобилни устройства с Android и iOS, а там изобщо няма опция за физическа версия. Реално е спорно и какъв процент от хората изобщо си купуват физически Football Manager за PC, но е важно да сме еко, нали?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл