hategame logo
Game Pass на Microsoft с над 15 милиона потребители
пуснато на 22 септември 2020 от pseto
microsoft game pass
Абонаментната услуга Game Pass на Microsoft може да се похвали с над 15 милиона потребители в момента. Това научихме вчера, малко след колосалната сделка, с която софтуерният гигант купи Bethesda за 7.5 милиарда долара.

Именно Game Pass е услугата, която ще бъде силно обогатена след покупката на Microsoft. Тя ни предлага куп игри срещу месечна такса. Така когато в нея бъдат добавени Doom, последните Wolfenstein заглавия, настоящите и бъдещи The Elder Scrolls и Fallout игри, Dishonored, Prey и други – то несъмнено още хора ще се замислят за Game Pass.

Но очевидно услугата набира скорост и преди сделката. За сравнение едва през април тази година абонатите бяха 10 милиона. По-малко от половин година след това броят им нараства с 50%.

Именно Game Pass ще бъде и едно от нещата, целящи да направят Xbox Series S/X по-привлекателни платформи. В средата на ноември официално се открива войната на следващото конзолно поколение, като на 10 ноември ще видим устройствата на Microsoft в продажба, а два дни по-късно – тези на Sony.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл