hategame logo
Gearbox признава за разликите между демото на Aliens: Colonial Marines и пълната игра... но не дава обяснение!
пуснато на 20 февруари 2013 от pseto
aliens colonial marines demo luja
Шефът на Gearbox Ранди Пичфорд е признал в социалната мрежа Twitter, че наистина е имало разлика между демото на Aliens: Colonial Marines и пълната игра. Разбира се, това е абсолютно очевиден факт – както можете да се уверите в клипчето под статията, направено от сайта Videogamer.

„Това е напълно разбираемо и справедливо“, отбелязва Пичфорд по повод гневните реакции на феновете. „В момента разследваме нещата. Има много информация за разбор, много участници, които да бъдат уважени“, допълва той.

Интересно е, че не се казва абсолютно нищо конкретно .Макар че на мен лично ми е интересно как Gearbox ще се оправдаят с откровено престъпната лъжа, която представлява демото им. Не, наистина – вижте само какви светлинни ефекти има, мъглата... текстурите с висока резолюция.

А крайният продукт? Една визуална диария! Откровено говорим за измама и нищо повече тук!

Интересно, Пичфорд се оплаква и от ревютата на играта.

„Уважавам критиката, но не уважавам заплахите, обидите, грубостта и намерението не да се добави нещо градивно, ами да се нарани“, пише шефът на компанията.

Окей. Доколкото мога да се съглася с тези думи... то мога да попитам как трябва да реагират геймърите, когато Gearbox ги лъже нагло с демото си, само за да се окаже, че пълната игра е нещо съвсем различно? Да обърнат и другата буза ли?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл