hategame logo
Ghost of Tsushima с кооперативно мулти
пуснато на 17 август 2020 от pseto
ghost of tsushima legends
Доста от хората, купили си Ghost of Tsushima, една от най-силните игри на годината, вероятно вече са го завършили. Това обаче не значи, че няма да има какво повече да се прави в заглавието, защото то ще се сдобие с два нови режима.

Те са под формата на кооперативен мултиплейър за двама или четирима души. За какво става дума?

Ghost of Tsushima: Legends ще излезе отвъд границите на реалността, като ще ни осигури контрола върху легендарни личности. Те ще се борят както срещу обикновени хора, така и срещу войници със свръхестествени умения или дори демони. От което идва и названието на добавката - Легенди.

Възможните опции за цъкане са две. В единия от режимите на Legends ще играете заедно с още един човек. В него ще можете да минете куп кооперативни мисии, подобни на тези от сингъла, но ще имаме свръхестествени умения на разположение.

Другата вариация е за четирима души. В нея ще трябва да изберете един конкретен клас - самурай, ронин, ловец или убиец. Те очевидно представят горе-долу начините, по които можем да подходим към геймплея и в основния Ghost of Tsushima. В мисиите за четирима ще имаме вълни от противници, с които трябва да се справим, представляващи "най-силните врагове" от играта. И тук ще има свръхестествен елемент, за да се увеличи още повече предизвикателството.

Ghost of Tsushima: Legends ще се появи по някое време през есента, като добавката ще е безплатна. Все пак ще е нужен PlayStation Plus, за да се възползвате от кооперативката на играта.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл