hategame logo
Ghost Recon Breakpoint обявен
пуснато на 10 май 2019 от pseto
ghost recon breakpoint
Както и очаквахме тази седмица бе разкрита нова Ghost Recon игра. И нейното подназвание е Breakpoint. За какво иде реч ще се запитате? Заглавието е наследник на Ghost Recon Wildlands.

Отново ще видим същия екип главни персонажи, но те ще бъдат пренесени на съвсем различно място. А именно – остров в тихия океан, наречен Ауроа.

Там е позиционирана сериозна военна база, превзета от бивши членове на нашата специална дивизия, наречена Ghost. Основният лошковец е Коул Уокър, който ще се изиграе от Джон Бернтал (влязъл в ролята на може би перфектния The Punisher в сериала на Netflix със същото име).

Но какво може да се кажа за геймплея? Той ще е много подобен на този от Ghost Recon Wildlands. Очаква ни отворен свят и акцент на кооперативката. Островът Ауроа се очаква да включва различни пейзажи, включително зелени гори и снежни планини. А, да, ще има и активен вулкан на него.

Ubisoft обещава повече оръжия и добавки за тях, а също и подобрено AI. Последното беше един от огромните проблеми на Ghost Recon Wildlands…

Играта очакваме на 4 октомври тази година. Платформите са PC, PS4 и Xbox One… като Ghost Recon Breakpoint няма да се продава в Steam, а само в Uplay и... да, Epic Games Store.

Коментари
vldir avatar
vldir
11 май 2019
Аз се надявах на Splinter Cell или Watch Dogs 3 да запълнят празнината с липсата на АC, пък те сервират тва
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
11 май 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
11 май 2019
Ghost Recon Wildlands беше единствената игра, с която бях тотално на едно мнение с Toxic и igra4 (нищо, че те си говорят наизуст и не я бяха играли). Това е едно много излишно продължение, особено ако играта е същото - безлична компилация от най-generic компонентите на Ubisoft-ските игри. Възможно е да има и надграждане... ама се съмнявам.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 май 2019
И аз не я харесах. Идеята ми беше интересна, но нещо не ми допадна реализацията.
LethianDream avatar
LethianDream
13 май 2019
Аз пък само Дивизията и Рекона харесвам на убитите. Рекона може би защото го играх с приятел и беше забавно в някаква степен. Иначе ако играеш сам, вероятно ще е скука. Но пак беше класа над всички асасини и фар крайове.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 май 2019
Не съм съгласен, последния асасин ми беше доволно фън самичък. Wildlands-a го усещах като работа. С компания всичко е по-забавно, едва ли някой ще спори.
pseto avatar
pseto
14 май 2019
Те това им е идеята на кооперативките - да им се замажат негативните страни, в някои случаи доста силно, когато играеш с други хора. Неслучайно и повечето изцяло кооперативни игри реално са доста посредствени и разработчиците се подсигуряват с "Ама вие трябва да играете с хора, за да е най-голям фънът". Ghost Recon Wildlands... не че беше супер ужасен, просто никакъв. Последните Асасини предпочитам от раз, че даже може би и Syndicate пред Widlands.
pepito avatar
pepito
13 май 2019
wildlans ме зарибиха 2ма приятели, играхме го заедно и беше супер забавано, десетки часове заминаха... но сингъл не съм го пробвал
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 май 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл