hategame logo
God of War: Ragnarok обявен
пуснато на 17 септември 2020 от pseto
god of war ragnarok
God of War: Ragnarok беше обявен вчера. Това се случи чрез кратък тийзър, в който на фона на драматична музика Кратос казва на някого, вероятно сина си, че трябва да се подготви.

Геймплей не виждаме, както и изобщо кадри от играта. Все пак научаваме, че заглавието ще излезе догодина. Ясно е, че ще има версия за PS5, но дали Sony ще пуснат и ревизия за PS4?

Иначе God of War завърши съвсем отворено, когато дебютира през 2018-a. Така наличието на продължение едва ли изненадва когото и да е. Въпросът беше кога то ще бъде завършено, а сега вече знаем.

Да, вероятно някои геймъри са се надявали играта да излезе заедно с PS5. Но в днешно време 2 години е прекалено кратък срок за разработка на достатъчно качествено продължение.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
17 септември 2020
Този тийзър малко на Screen Saver ми прилича. Нищо специално.
Rostik79 avatar
Rostik79
17 септември 2020
Е какво очакваш? 30-минутен геймплей ей така от нищото?
Такива заглавия бавно и полека дразнят с по лъжичка на час, за да се хайпнеш на макс, докато наближи премиерата на играта.
HighFist avatar
HighFist
17 септември 2020
На Еlder Scrolls 6 даже беше малко по-изпипан. Тук поне имаме очаквана дата на пускане, за разлика от ES6
pseto avatar
pseto
17 септември 2020
То е ясно, че Ragnarok ще е 80% миналата игра и 20% някакви подобрения. За 3 години се съмнявам, че ще ни предложат нещо супер ново. Концепцията ми хареса на God of War-а, както винаги съм казвал - към едно издояване съм съвсем отворен, тъй че Ragnarok вероятно ще е успешен. Вече ако става дума за повече издоявания... ще е кофти.
Rostik79 avatar
Rostik79
17 септември 2020
Не бих казал, че можем да говорим за издояване на GoW. Можеш да доиш нещо, което вече е изчерпано и да му пускаш някакви измъчени, измислени продължения. GoW (2018) има много потенциал (разказвателен, геймплеен, емоционален), за минимум една пълноценна, голяма игра, да не кажа даже и за трилогия.
Само не знам за такъв срок дали ще изкарат мащабно заглавие. Да не е нещо за десетина часа игра?

Впрочем, pse, в тийзъра Кратос казва "Приготви се" (единствено число).

vldir avatar
vldir
20 септември 2020
Основата я имат и според мен повече ще се усеща като dlc отколкото пълнокръвна игра. Някъде пишеше God of war: part 2
pseto avatar
pseto
20 септември 2020
Да, основата все още е свежа, но ако пуснат едно продължение, което е горе-долу същото като миналата част вече ще започне да се изчерпва мъничко. Това в духа на моето дървено философстване за това след колко игри една концепция се изчерпва. Моят отговор е три (след две продължения). Ама дето се вика да не слагаме каруцата пред коня, още не е излязла втората част, че да мислим как ще изглежда третата вече. Тя реално може и 2025 да излезе.

@vldir, то и The Last of Us II си е Part 2, ама това нищо не значи, пак си е цялостна игра с 20-30+ часа геймплей и доста разлики спрямо първата част. Това са някакви такива фешън стилизации (макар че в конкретния случай на God of War наистина трябва да си е Part II, понеже историята завърши супер отворено, аз даже се чудех дали това е реалният край на сюжета като цяло ).

П.С. Rostik79, това в уводния пасаж го оправих онзи ден, приятелката ме поправи, а аз как съм чул нещо друго един бог знае, явно е така преди второто кафе.

Peshp avatar
Peshp
17 септември 2020
Дали е вероятно God of War от 2018 да пуснат порт за PC и евентуално след години и за тази.
igra4 avatar
igra4
21 септември 2020
Поредната игра, която ще се забрави. Истинските фенове си искаме стария геймплей и камера. На тази масово се празнят хора с никва или почти никва гейм култура. Не казвам, че играта е лоша, не е, даже е яка, ама не е год ъф уар.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл