hategame logo
Sony не казва дали God of War: Ragnarok ще е PS5 ексклузив
пуснато на 18 ноември 2020 от pseto
god of war ragnarok
Дали God of War: Ragnarok ще е PS5 ексклузив? Този въпрос е бил зададен на Джим Райън, шефът на PlayStation отдела, от британското издание Telegraph. Той обаче отговаря, че все още няма какво да каже по темата.

Така виси въпросът дали God of War: Ragnarok ще е наличен само за новото конзолно поколение или ще има порт и за PS4. Дали в момента и самите Sony не обмислят кой е най-добрият ход?

Макар и вече да видяхме някои цялостни ексклузиви – вероятно най-интересният от които римейкът на Demon’s Souls, то други обявени игри ще са налични и за PS4, и за PS5. Сред които вече излезлият Spider-Man: Miles Morales, а също и Horizon: Forbidden West, който чакаме догодина.

God of War: Ragnarok засега няма точна дата на премиера. Очакваме го по някое време през 2021-а.

Коментари
sClass avatar
sClass
18 ноември 2020
за РС няма ли да има?
sauron93 avatar
sauron93
18 ноември 2020
Скоро излиза за пецее,пецее мастър рейс.
pseto avatar
pseto
19 ноември 2020
Може и да излезе... 2023-а.
igra4 avatar
igra4
19 ноември 2020
Santa monica е дъщерно студио на Сони. Така че играта няма да я има за пеце
sauron93 avatar
sauron93
19 ноември 2020
Не виждаш ли че се бъзикаме ?
Rostik79 avatar
Rostik79
19 ноември 2020
Абе вие се бъзикате, ама и Guirella е дъщерно, но пуснаха хоризонта.
pseto avatar
pseto
19 ноември 2020
То им и доста обилни слухове за God of War порт. Като нищо ще го пуснат малко преди Ragnarok за PC, колкото хората да се зарибят, да видят, че има продължение и да се замислят за PS5. Sony не са прости.
God avatar
God
19 ноември 2020
За щастие вече няма ексклузиви, които си струват.
HighFist avatar
HighFist
19 ноември 2020
God avatar
God
19 ноември 2020
TLOU2 все едно са направили идеалната игра и после са си казали, що сега не я осерем малко, че да не ги е яд тези, които не могат да я играят...
pseto avatar
pseto
19 ноември 2020
Както сме коментирали - човек ако се замисли има едно 7-8 евентуално задължителни PS4 игри за цялото минало поколение. По игра на година... не е малко, никак даже, ама и не е достатъчно, че да оправдае изцяло покупката на конзолата. Не е като едно време, където ексклузивите наклоняваха здраво везните. Днес ако си PC фен - все тая, почти всички игри ги имаш така или иначе.

Но и времената са други, бюджетите са по-солени и никой гигант няма да се откаже от компютрите.

sauron93 avatar
sauron93
19 ноември 2020
Най-добрите игри винаги ще излизат само за конзоли. Там са парите във гейминга .
pseto avatar
pseto
19 ноември 2020
По-скоро парите са във free-to-play. Там се изкарват бахти титаничните кинти. А free-to-play-ят е доминиращ за PC и мобилни устройства. Ако говорим за "стандартни" игри - да, конзолите носят повече кинти, но пък от друга страна в последното поколение абсолютните ексклузиви (които ги няма за PC) са доста малко.
sauron93 avatar
sauron93
19 ноември 2020
Спайдърмен ,god of war ,tlou,uncharted,bloodborne, ufc игрите ,days gone ,тушимата и куп други игри които със сигурност пропускам. Не са никак малко игрите които не може да се играят на пц. И тези които изброих са от пс4 ,от бокса със сигурност има също няколко игри които не можеш да цъкаш на пц но сега не се сещам.

Със сигурност конзолният гейминг носи повече псри,дори при free to play модела. Аз не вярвам че хора играещи genshin impact цъкат на пц повечето.

Не че съм като токсик и играча,дори винаги съм защитавал пц гейминга няма как да си кривя душата. Другият по-гаден момент на пц е че винаги се случва някакъв ташак. Я играта не е оптимизирана добре ,я някое драйверче ти прави проблем и тн.. Все ташаци дето ти развалят кефа. На конзолата си пускаш играчката,облягаш се на дивана и си гледаш кефа със биричка. Нямаш ядове

igra4 avatar
igra4
20 ноември 2020
Ако се пишеха такива обективни мнения, нямаше да има спорове. Браво. Да пропускаш почти още толкова игри, че и повече. Също и като добавиш че на Playstation може да играеш и всичко останало, нещата стават дебели 😀
logout avatar
logout
20 ноември 2020
За free-to-play не взимай на в предвид само Genshin impact, това е само капка в морето, да не говорим за ММО игрите какви пари се вадят там (за частен пример може да се ползва Star Citizen). Едва последите две-три години започнаха да се печелят ненормални пари от мобилния гейминг.
И екслузивите не са водещо за продажбите на конзолите - пропускаш факта за дигиталните покупки, аз съм един от тези които не купуват дискове, винаги съм предпочитал дигиталните покупки и ако си продам PS4-ката и не взема PS5 (или си взема Xbox) всичко което ми е в акаунта си остава неизползваемо и непродаваемо.
Най-големия плюс на конзолите е както си посочил - пускаш и тръгва без да се замисляш, но и новото поколение конзоли със старта си изостават от възможностите на хардуера за РС в момента, който стана безбожно скъп заради копачите на криптовалути ...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл