hategame logo
God of War: Ragnarok отложен
пуснато на 03 юни 2021 от pseto
god of war 23
God of War: Ragnarok беше отложен. По план играта трябваше да се появи по някое време тази година, но сега я очакваме през 2022-а.

Причината за забавянето? Желанието на Santa Monica Studio да запази физическото и психическо здраве на своите служители. Явно има доста работа за вършене по God of War: Ragnarok, а вместо да се прибягва до преработване, от компанията предпочитат да действат по-бавно и методично.

Отлагането не идва като някакъв огромен шок. Последният God of War се появи през 2018-а. Така само три години не изглеждаха като достатъчно време, за да бъде завършен подобен значителен проект. И ето, че наистина срокът е бил прекалено къс.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
03 юни 2021
Напълно очаквах да се случи. Реално откакто видяхме тийзъра преди 1 година, нищо друго не знаем за играта. Но пък не мисля, че някой ще има проблем, имайки предвид портфолиото на Sony Santa Monica и PS5 кризата която все още продължава. Пък току виж вече стане по-достъпна 5цата до 2022.
HighFist avatar
HighFist
03 юни 2021
Ще я отложат по причините, които споменаваш - т.е. наакали са се отвсякъде :Д
nightwarrior avatar
nightwarrior
03 юни 2021
И аз очаквах отлагане и слава богу. Дано дотогава има 5ци, че направо не ми се мислеше как щеше да се справи слимката ми
pepito avatar
pepito
03 юни 2021
Стана дори и по-зле от излизането на 4ката, когато нямаше игри. Сега освен игри няма и конзоли
pseto avatar
pseto
03 юни 2021
На мен изобщо ми беше интересно, като казаха, че ще я пуснат само за 3 години. Това е яко недостатъчно време днес, особено пък за проект като Ragnarok. Нямам идея какво са мислели - може би в днешно време и отлаганията са планирани.

Ама PS5-цата наистина не е мотивираща покупка в момента. За мен, де, ама от друга страна Sony ги боли фара, продажбите си вървят с темпото на PS4, тъй че закъде да бързат?

П.С. Интересно ми е дали PS4 версията на Ragnarok няма да отече в процеса с някакво дебилно оправдание или все пак ще я оставят.

Mitko6000 avatar
Mitko6000
03 юни 2021
Аз честно казано вече не очаквам да я видя за PS4, защото до 2022, най-вероятно няма да има повече ексклузиви за 4. Особено след като знаем каква е нагласата на Jim Ryan към по-стария хардуер и игрите за него.
Предполагам, че Horizon ще е последният нов ексклузив с PS4 версия.
HighFist avatar
HighFist
04 юни 2021
Времето показа, че PS4 беше огромна оферта за всички. За Петицата ще видим, но не започва добре.
igra4 avatar
igra4
04 юни 2021
PS5 откъм игри стартира по зле от PS4. Тия всички отлаганки и гаври са заради ограниченото количество конзоли. Даже не само ексклузивите отлагат заради това, но нищо, по нататък ще потръгнат нещата.
bojosan avatar
bojosan
07 юни 2021
Убеден съм почти на 100% че Сони ( а и не само те разбира се) умряха.Те пак ще си правят DLC та, конзоли, ще си печелят милиарди, но вълшебните игри от миналото повече няма да ги видим .
Mitko6000 avatar
Mitko6000
07 юни 2021
Спекулирах аз, че може да се позабравят, както при старта на PS3. Условията сега, са по-различни, но с тези политики да не осигуряват начин за запазване на стари игри и нуждата от връзка със сървъра им за да функционира PS4 и дигитални игри на PS3 и PS5, показва че отново са свалили летвата спрямо потребителите си, щото едва ли не след като имат такъв успех с ексклузиви и с качеството на хардуера, дай да ги наебат с още пари, нали така или иначе всичко що е Сони ще купят.
Rostik79 avatar
Rostik79
08 юни 2021
Трудно можем да изживеем емоцията от гейминга по същия начин както преди 15-20-25 години, Божо. Игрите тогава се "раждаха" и развиваха, ние също сме били различни. Сега пътеките са отъпкани, почти няма с какво да ни изненадат.
Въпреки това аз и до днес (след месец навършвам 42г) се кефя на игрите и ако имам възможност всеки ден геймя и се забавлявам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл