hategame logo
God of War – трейлър за отзивите
пуснато на 20 април 2018 от pseto
god of war playstation 4 2018
God of War се появи в продажба... тъкмо днес. Но пък множество западни издания получиха възможност да го играят доста преди пазарната му премиера. В резултат на което имаме доста ревюта за играта.

Част от тях са споменатите във видеото, налично под статията. И да, те са блестящи. Тъй като God of War успя да обере доста десетки, а много издания го наричат най-добрата игра в серията.

Но дали това е истината?

Е, всеки от нас вече има възможността да се увери и сам в това на своята PS4-ка. Тъй като по традиция God of War е наличен единствено за тази платформа.

Коментари
igra4 avatar
igra4
21 април 2018
God of War е играта с най-добра графика в гейминга до момента, също и като геймплей е мн силна.
God avatar
God
22 април 2018
pseto avatar
pseto
23 април 2018
Не съм сигурен как количествено може да се сравни графиката на Horizon: Zero Dawn, God of War и примерно The Order: 1886, но определено говорим за една от най-красивите PS4 игри. Сега не знам как е на Pro, но на нормалната е екстремално красив God of War наистина.
vldir avatar
vldir
23 април 2018
На мен тези финишерс с R3 вземат да ми омръзват.
kratos avatar
kratos
23 април 2018
не са задължителни,игнорираш ги
pseto avatar
pseto
24 април 2018
Може би се има предвид разнообразието... макар че аз лично доста рядко стигах до финишери, в повечето случаи противниците са на по един шамар и предпочитам да ги доубивам "нормално". Явно не залагам толкова много на стън.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл