hategame logo
Готвят се анимации по Diablo и Overwatch?
пуснато на 18 февруари 2020 от pseto
diablo 4 cinematic
С годините онова качество на игрите от страна на Blizzard започна да пада. Но онова, в която компанията остана винаги силна са кинематичните видеота, с които ни се показва историята. От може би две десетилетия феновете на студиото очакват то да направи пълнометражен филм... и това може би ще се случи.

Все още няма нищо официално по темата – спекулациите този път идват от Ник Ван Дик, един от двамата президенти на Activision Blizzard Studios. Това е подразделение, основано преди 5 години с идеята да прехвърли част от франчайзите на гиганта на малкия и големия екран.

Ван Дик посочва в LinkedIn – преди да редактира профила си след появата на статии в интернет – че работи по Overwatch и Diablo проекти. Вторият е окачествен като „телевизионна адаптация в аниме стил“ – което вероятно няма да се понрави на всички.

Що се отнася до Overwatch, то данните са още по-оскъдни. Споменава се единствено анимационна адаптация, но дали тя е под формата на филм или сериал не е известно.

Ако говорим за Overwatch, то нейното прехвърляне на малкия или големия екран не би следвало да е изненадващо. Най-малкото историята на играта ни бива показвана именно чрез анимационни клипчета. Но пък ще е интересно да видим как би изглеждало Diablo анимето.

В случай, че всичко това се окаже истина, разбира се. А иначе в момента Activision Blizzard Studios имат два официални проекта – единият вече излезе, сериал по Skylanders. Другият очакваме по някое време тази година или пък следващата – адаптация по Call of Duty.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл