hategame logo
Grand Theft Auto V с 5 милиона продажби
пуснато на 17 май 2018 от pseto
grand theft auto 5 sales
Grand Theft Auto V е записал 5 милиона продажби за периода януари-март на 2018 година. Това научаваме от Take-Two при обявените финансови резултати на компанията. Което показва, че Grand Theft Auto V изглежда не забавя темпото си на продажби.

Особено и като имаме предвид, че първоначално заглавието видяхме през 2013-а за PS3 и Xbox360, година по-късно – за PS4 и Xbox One и две след това – за PC.

В резултат Grand Theft Auto V към днешна дата може да се похвали с 95 милиона продажби. Число, което е спорно дали някога ще бъде подобрено от единично AAA заглавие на пълна цена. И което постоянно продължава да се покачва.

Основната причина за популярността на GTA V е режимът Grand Theft Auto Online. Именно в него болшинството геймъри прекарват времето си след минаване на основната кампания. А благодарение на микроплащанията банковите сметки на Take-Two се пълнят с пълна сила от Grand Theft Auto Online.

Коментари
igra4 avatar
igra4
17 май 2018
Нямат стигане така е. Един ден ще има и gta 6 към 2023-4 най-вероятно
God avatar
God
17 май 2018
Има шансове да настигне Minecraft.
pseto avatar
pseto
22 май 2018
Може би, ама Minecraft е в съвсем друг ценови диапазон. GTA V още държи цена от 80-100 лева и няма изгледи да падне. И то без да броим микроплащанията в мултито. Не виждам как нещо друго може да го надскочи, даже и Take-Two добре знаят, че ще е чудо ако Red Dead Redemption 2 стигне и 30% от успеха на GTA V. За останалите им серии изобщо не говорим.
igra4 avatar
igra4
22 май 2018
Псе и аз тръгнах да го пиша това, ама изтрих коментара, защо да се хабя
Иначе RDR 2 въпреки че ще е епична няма как да стигне GTA V, защото все пак е уестърн, а не на всеки му харесва тая епоха.
pepito avatar
pepito
23 май 2018
на мене пък не ми харесва негърската гето игра дето й викат гта, това че има много продажби значи само, че догодина пак ше има нова версия. те и билетите за чалга концертите веднага свършват, нали така, не правят музиката стойностна въпреки многото продадени билети
rosniak avatar
rosniak
23 май 2018
Нали се сещаш, че не е само "негърската гето игра", дет и е съдържание в GTA ?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл