hategame logo
Grand Theft Auto V с премиум издание?
пуснато на 20 февруари 2018 от pseto
grand theft auto v
Grand Theft Auto V продължава да се продава със страхотна скорост и до днес. Въпреки че се появи първоначално за PS3 и Xbox360 още през 2013 година. И макар че през цялото това време заглавието се продава общо взето на пълна цена... то е възможно да видим още едно негово издание.

Наскоро в немския Amazon се появява нещо с името Grand Theft Auto V: Premium Edition. Датата на премиера е 23 март тази година, а подробности... общо взето липсват. А и по традиция страницата в Amazon бързо бива свалена, тъй като явно е била качена по-рано от нужното.

Ако не говорим за някоя грешка, разбира се. Но обикновено в последните години качени предварително страници в онлайн магазини ни разкриват множество специални издания за игри.

Ще е интересно все пак ако наистина видим Grand Theft Auto V: Premium Edition. По названието на изданието можем да спекулираме, че то ще ни дава разнообразни бонуси в онлайн компонента Grand Theft Auto Online, тъй като в крайна сметка основната игра си е еднаква от 2013-а насам. Но тук идва питането – имаме ли нужда от подобно на Grand Theft Auto V?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл