hategame logo
GreedFall с геймплей видео
пуснато на 07 август 2019 от pseto
greedfall
Студиото Spiders познаваме с неговите игри от среден клас като Bound by Flame и The Tehcnomancer, които нямат точно бюджета на AAA заглавията, но пък откъм мащаб са далеч по-големи от индита. Е, поне наглед новият продукт на студиото GreedFall ще се опита да навлезе във високия клас.

Подробното видео, което можете да видите под статията ни показва куп кадри от GreedFall. Не става дума за обикновено кинематично клипче - напротив. Виждаме куп ролеви механики, а доста от тях изглеждат любопитно. Включително и опцията за тактическа пауза в стил JRPG, по време на която можем да изберем най-подходящото умение за даден момент.

Бойната система също изглежда яко... но все пак ще трябва да поиграем GreedFall, за да видим дали заглавието ще оправдае очакванията.

Датата на премиера е 10 септември. Платформите - PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
09 август 2019
Прилича ми на fable the lost chapters гледайки бойната система и пейзажите. Имам голямо желание да играя РПГ със силно стори и смятам че това е играта.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
09 август 2019
Щом има гей романс значи си е пълнокръвна ААА игра.

Но иначе изглежда прилично. Стелт системата е голям плюс, ако е изпълнена добре и не е просто пълнеж. Паузата също е плюс за мен, има достатъчно менюта, да се рови човек в тях, бойната система не изглежда зле, не е точно моят стил, но не мога да кажа лоши неща само от гледане, ще трябва да се пробва.

Изглежда като доста полирана версия на Готик поредицата, може да излезе нещо добро тук.

nightwarrior avatar
nightwarrior
09 август 2019
Дано, точно полирането е проблемът на Спадърс. Имаха интересни хрумки в Mars war logs, Bound by flame, Technomancer, но имаха проблеми с реализирането. Новият им геймсвят ми е интересен, само изчаквам да видя дали е реализиран прилично или ще се чака намаление, че септември изведнъж ми стана скъп.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
09 август 2019
Визуално играта изглежда доста по-напудрена в сравнение с предните им; пише, че е същия енджин, значи са изстискали още малко джуус от него 😂. Не е като Бетезда, да кажем, дето не мога да направя разлика от игрите им в последното десетилетие.

pseto avatar
pseto
12 август 2019
Според мен бойната система ще е някакво дръвче в малка или средна степен. В Техномансера едвам-едвам се ядваше. Разбира се може и да са я подобрили, кой ли знае. Надявам се да е така - ама подобни видеота винаги изглеждат по-добре от реалността. Което си е съвсем логично и нормално, де, това им е и целта.

На мен ми е по-интересно дали ще вдигнат малко качеството на сценарий и актьорска игра. Ако да, то GreedFall може да се получи повече от прилично. Не че Technomancer беше непременно зле, ама по-скоро... посредствено - колкото да не те дразни, ама и не достатъчно, че да впечатли.

Ама все пак франсетата правят игри с кеф, което е най-важното. Може би тази ще ми се понрави повече от някои AAA-та, които чакаме скоро.

vldir avatar
vldir
09 август 2019
Само 11gb ще бъде.
nightwarrior avatar
nightwarrior
09 август 2019
Ако енджина е същия действително нищо чудно, War Logs беше 2.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл