hategame logo
GreedFall с next-gen версия
пуснато на 29 ноември 2020 от pseto
greedfall 14
GreedFall ще има и ревизия за новото конзолно поколение. Играта ще излезе по някое време догодина за PS5 и Xbox Series S/X... като засега повече подробности по темата нямаме.

Съобщението от разработчиците Spiders е лаконично, като няма конкретен прозорец на излизане. Не знаем и какво ще включва подобреното издание на GreedFall, но вероятно ще имаме минимум подобрени текстури, ефекти и евентуално по-висок фреймрейт, сравнено с PS4/Xbox One ревизиите.

GreedFall излезе миналата година и получи като цяло добри отзиви. Играта на малкото студио Spiders не може да се сравнява с AAA заглавията откъм бюджет, има много трески за дялане - но в крайна сметка говорим за приятно RPG в отворен свят.

Освен предимно добри отзиви, играта се справи прилично и финансово, продавайки над милион копия.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
30 ноември 2020
Дано това доведе до някоя друга продажба повече. Без да е нещо изумително играта е много прилично RPG и повече пари за студиото могат да са само добра новина.
pseto avatar
pseto
30 ноември 2020
Те Spiders с всяка следваща игра леко, леко вдигат нивото, ще видим какво ще ни покажат после. Мисля, че имат разумно управление - правят онова, което могат, не се опитват изведнъж да хвърлят всичките си резерви по някакъв супер AAA и ако подобен продукт се провали - да фалират. Starbreeze направиха това с Overkill's The Walking Dead, решиха, че могат да влязат във висшата лига на разпространителите с един продукт, ама разликата между стотици милиони печалба и фалит в гейминга понякога е хвърляне на монета.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл