hategame logo
Half-Life: Alyx с първи геймплей
пуснато на 21 ноември 2019 от pseto
half-life alyx
Новата игра от Half-Life серията беше обявена днес, точно както и бе обявено по-рано през седмицата. Нейното подзаглавие е Alyx, като първо видео можете да видите под статията.

За какво става дума?

Действието се развива между Half-Life и Half-Life 2, като ние поемаме контрола над Аликс Ванс, която има нелеката задача да се справи с извънземна инвазия. Видеото под статията ни показва геймплея... като кадрите са от виртуална реалност.

Понеже Half-Life: Alyx ще е VR игра, ако случайно сте пропуснали този доста важен факт. Така призрачните ръце на Аликс не бива да ви смущават.

Иначе виртуалният свят изглежда добре от видеото - вероятно за VR ще е още по-впечатляващ. Valve ни обещават, че заглавието ще е автентично Half-Life преживяване - с акцент на интелигентни пъзели, пуцалка и история.

Цената на Half-Life: Alyx ще е 60 евро - освен ако не сте притежатели на очилата за виртуална реалност Valve Index. Тогава ще получите играта безплатно. Датата на премиера все още не е уточнена, но ще е по някое време през март 2020-а.

Коментари
igra4 avatar
igra4
22 ноември 2019
Кат за ВР, ще е може би най-доброто откъм графика. Вр игрите са кратки по принцип, та и тая не се знае. Работата на дебелия е дай да бъда първи на село(вр) отколкото последен в града(истинския гейминг)
toti avatar
toti
22 ноември 2019
Мале това VR-a,верно ще е бъдещето това изглежда много готино и яко и графиката изглежа добре...представям си какво ще е след 10-15 години като усъвършенстват технологията... ще бъде лудница
jenssn avatar
jenssn
24 ноември 2019
Малеее това за ВР изглежда епично .... особено сега с тия новите контролери където и пръстите ти играят в играта.

Забележете в часта където разбутва нещата по рафта ... никакви визуални клипинг глични ... да видим.

hyper avatar
hyper
24 ноември 2019
Това не е геймплей, това е трейлър. Т.е. режисиран и със сценарий. Не показва движението в случая, а на ВР знаем малоумното движение от точка на точка в много игри.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл