hategame logo
Hellraid започва да заприличва на Skyrim
пуснато на 27 август 2014 от pseto
hellraid 3
Играта Hellraid не е чак толкова известна, но тя се зароди преди няколко години като мод на оригиналния Dead Island. Кратко след това вътрешен екип на студиото Techland преценява, че проектът е станал прекалено мащабен и успява да накара шефовете да го превърнат в отделен продукт... който на няколко пъти промени концепцията си.

За последно Hellraid приличаше много на Dark Souls от първо лице... но нов геймплей ни показва нещо коренно различно. Красив, макар и мрачен отворен свят изцяло в стила на Skyrim. Нещо, което не е в духа на досегашните мрачни подземия, които виждахме от Hellraid.

За разлика от Skyrim обаче, Hellraid ще е линеен. В интервюто от видеото под статията на Eurogamer можем да чуем, че Techland са преценили, че ще е най-добре играта да се развива под формата на скриптирани зони, които се зареждат след изпълнението на дадена мисия.

Що се отнася до самия геймплей, той е много подобен на Skyrim. Усеща се и нотка на Dead Island, но не чак толкова. Разбира се, че е интегриран и сериозен RPG елемент в Hellraid.

Но дали играта ще си струва? И дали ще има достатъчно съдържание? Ще трябва да изчакаме до дебюта на Hellraid, за да разберем. При всички положения обаче бойната система изглежда доста интересно и е редно да имаме едно наум за това заглавие.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл