hategame logo
Hellraid за Dying Light най-накрая излиза
пуснато на 29 юни 2020 от pseto
hellraid 1
След 7 години разработка – макар и не постоянна – Hellraid най-накрая ще се появи в продажба. Това ще се случи на 23 юли, става ясно от официално съобщение.

Виждаме и нов трейлър от DLC-to, който ни показва как можем да се пренесем в обладана от духове аркадна машина, телепортираща ни в подземие, в което трябва да изтребим куп противници.

Случаят на Hellraid е един от по-интересните в гейминга. Първоначално проектът започна като мод за Dead Island, а след това разработчиците Techland решиха да го превърнат в самостоятелна игра.

После плановете им се промениха и Hellraid беше спрян. Няколко години не чувахме нищо за него... докато не дойде това изненадващо съобщение. Което означава, че поляците са прекарали известно време, адаптирайки заглавието към Dying Light (чийто енджин е доста близък до този на Dead Island) и превръщайки го в DLC за зомби играта.

Така иронично Hellraid, обявен преди изобщо Dying Light да дебютира, се превръща в мод за него.

Иначе очакваме и дата на премиера за Dying Light 2. Играта трябваше да излезе тази година, но бе забавена, като прозорец за дебют липсва.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
29 юни 2020
А Dying Light 2 няма ли и нея да я пуснат вече. След 7 години DLC не го знам продължението, дали ще е скоро. И то нали в the following беше уж края на цялата лудница, сега това трябва да е някакви събития преди главната история и dlc-то. Или е в някаква вселена, в която сме пъртви и един вид още изпитания ни очакват, докато отидем до рая примерно или пък не видим близките си от главната игра.
pseto avatar
pseto
01 юли 2020
Явно го изчистват докрай. Което все пак е окей, то вероятно играта и днес могат да я пуснат, ако искат, ама ако е счупена ще ги обхейтят отвсякъде.
sClass avatar
sClass
30 юни 2020
Това не е Hellraid, а едночасово dlc, скалъпено от остатъчни материали от прекратената разработка на играта.
Лесни пари просто.
pseto avatar
pseto
01 юли 2020
Да, вероятно, ама предполагам, че хората, дето са правили Hellraid ще се радват да се появи поне под някакъв вид на пазара, вместо целият им труд да отиде в кофата (което е адски гадно чувство).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл