hategame logo
Heroes of the Storm с медичка, режимът Team League променен
пуснато на 08 август 2015 от pseto
heroes of the storm medic
Още новости за Heroes of the Storm дойдоха от изложението Gamescom. Първата и по-интересна е представянето на още един герой – медичката от StarCraft игрите. Можем да я видим от снимката горе, като е ясно в коя категория ще спада – support.

Пълни детайли за уменията няма... освен едната ултимативка. Тя ще призовава medivac-а от StarCraft II, като ще позволява да пренесем целия си отбор през бойното поле, прелитайки докъдето решим. Това ще ни осигури не само бърз достъп до ключови в даден момент точки от картата, но и възможност да избиваме бързо отделили се герои.

Другото ултимативно умение на медичката не бива разкрито, но знаем, че ще лекува. Предстои да научим още за героя, включително и най-важното – какво име ще носи.

Освен новия герой – който се пада трети за седмицата след Artanis и Rexxar – разбрахме и още няколко подробности. Режимът Team League ще бъде променен – досега имахме ранг за дадена конфигурация от 5 души, с които играем заедно. А за мнозина е трудно да събират едни и същи хора постоянно. Заради това вече Team League ще отчита ранга ни за мачове, в които влизаме с отбор от 5 души. Независимо кои са те. Освен това Team League вече ще е под формата на подменю за новата Ranked секция – досега си беше отделно меню, заедно с Hero League.

Научаваме също, че скоро ще има т.нар. „динамични бъндъли“ – нещо, свързано най-вече със скиновете в играта. В момента си текат определени промоции, но те не са по никакъв начин специално за всеки потребител. Например ако искате да си купите скин за Raynor ще трябва да изчакате известно време, докато цената му падне. След промяната ще има отстъпки за герои, които вече притежаваме – което звучи като добра идея. Предстои да разберем какви обаче. Естествено това е опция, която интересува само онези, склонни да инвестират реални пари в Heroes of the Storm.

Иначе по-рано тази седмица научихме и за нова карта, която ще бъде добавена в MOBA-та. Тя отново е посветена на Diablo вселената, като ще предлага сериозен екшън точно като Battlefield of Eternity.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл