hategame logo
Horizon: Forbidden West излиза през втората половина на 2021-а
пуснато на 09 ноември 2020 от pseto
horizon 2 forbidden west
Horizon: Forbidden West се очаква през втората половина на 2021 година. Това научаваме от видеото, което можете да видите под статията. То ни показва куп кадри от PS5 игри, а пък в долния му край, с леко ситен текст, можем да видим някои ключови пояснения.

Досега знаехме, че Horizon: Forbidden West ще излезе просто през 2021 година. Сега имаме и по-конкретен период - втората половина (което обикновено означава есента). Що се отнася до друга очаквана игра - Gran Turismo 7, нея ще видим през първата половин на 2021-а.

Имаме пояснения и за още две заглавия. Returnal и Ratchet & Clank: Rift Apart също очакваме в първата половина на 2021 година.

Иначе чакането за новото конзолно поколение практически приключи. Утре очакваме Xbox Series S/X, а пък на 12 ноември - PS5. Това е датата за Северна Америка - в Европа ще трябва да изчакаме до 19 ноември.

Коментари
vldir avatar
vldir
10 ноември 2020
Очавах март-април че да си струва да си взема конзолата. Не че и сега няма да я взема, но няма да се блъскам. Като я има налична тогава.
pseto avatar
pseto
11 ноември 2020
Да, и аз в момента не виждам някаква мотивация да не почакам известно време за PS5. Demon's Souls... още си оставам Souls-неутрален, тъй че цяла конзола за един соулс няма как да си взема. Пък и винаги е хубаво да се изчака известно време с хардуер да видим дали има някакви проблеми първо.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл