hategame logo
Horizon II: Forbidden West обявен
пуснато на 12 юни 2020 от pseto
horizon 2 forbidden west
Както и мнозина очакваха продължението на Horizon: Zero Dawn бе обявено. Играта носи названието Horizon II: Forbidden West, като видео от нея е налично под статията.

Освен куп красиви гледки, включително и подводни такива, видеото ни показва и историята. Над постапокалиптичния свят във вселената на Horizon се е извисила нова опасност, а главната героиня Алой е онази, която ще трябва да се справи с нея.

И Horizon II: Forbidden West няма прозорец на премиера, както и повечето от обявените игри на вчерашното събитие на Sony. Можем единствено да гадаем дали заглавието ще е налично заедно с PS5 тази есен или ще се появи по-късно.

Премиера през 2021-а не би била изненадваща - Horizon: Zero Dawn излезе през 2017-а, като не е сигурно дали три години са били достатъчно време на разработчиците Guerrilla да завършат новото издание.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
12 юни 2020
Финалът на трейлъра е малко смешен - с този смотан лък срещу планина от метал и оръжия, но както и да е.
Това е едно от заглавията, заради които планирам покупката на ПС5.
BundyBari avatar
BundyBari
12 юни 2020
Е то цялата първа част на това се крепи. На такъв лък и Рамбо ще завиди. Аз се надявах в продължението основното оръжие да е друго, все пак нали и там време тече нещата се развиват, но явно ги е страх да импровизират много. Очаквам продължението да е в хейт-ревюта с аргумента "повече от същото" но дано да греша, защото ме кефи и сетинга и геймплея като цяло.
Rostik79 avatar
Rostik79
12 юни 2020
И "повече от същото" да е, нямам против в случая. Предната игра ми влезе много добре, изиграх я два пъти и планирам трети.

Да, за лъка е ясна символиката - независимо колко тежък и невъзможен изглежда противника, ние вярваме в победата и истинското оръжие е нашата смелост т.н... Но можело малко повече badass да я направят Алой.

nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2020
Аз това казах тия дни. Още от същото не е задължително лошо. Въпросът е да се усети момента на насищане. Макар че тук откровено гадаем и въпреки, че пак подскача с лъка, може доста да подобрят.
pseto avatar
pseto
12 юни 2020
BundyBari, за мен обикновено "повече от същото" ми става много досадно на третия път. Първия път се представя някаква концепция, втория път се доразвива с още съдържание и обогатяване на механиките... но третия път обикновено няма какво да се добави и имаме изсмукване на пръстите. Ясно е, че Хорайзъна няма да е фундаментално различен, но и аз не очаквам това, ако е 20% по-развит спрямо оригинала ще съм доволен.

@nightwarrior, така е. И според мен насищането почти винаги се усеща точно в третата игра (следваща една и съща концепция). Но има и нещо друго - ако нещо излиза през 4-5 години, а не през 2, човек го забравя. При това положение е много по-лесно да не забележиш, че едно продължение е "повече от същото". Примерно Bethesda както пускат The Elder Scrolls през 4-5 години - все ти изглежда добре, без да се променя толкова много. Виж, Spider-Man-а като нищо ще го изцоцат много бързо, ако ще го пускат през 2 години.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл