hategame logo
Horizon: Zero Dawn идва и за PC?
пуснато на 17 януари 2020 от pseto
horizon zero dawn 15
Horizon: Zero Dawn може и да се сдобие с PC порт. Този интересен слух се върти в последните дни в интернет, като освен всичко друго идва и от достоверен източник - Джейсън Шрайър от Kotaku.

Той има множество контакти в гейм индустрията, благодарение на които успява да ни разкрие подобни новини преди тяхното обявяване. Освен това Шрайър е автор и на някои обширни статии за начина на работа в гейм компании, една от които свързана с Rockstar и големия скандал от края на 2018 година.

Та що се отнася до Horizon: Zero Dawn, информацията е сравнително кратка. Източници от Sony твърдят пред Шрайър, че по някое време през 2020 година играта ще дебютира за PC. Каквито и да е допълнително подробности липсват.

Възможно е портът - ако изобщо е истина - да се появи и скоро. Първоначалните слухове твърдяха, че ще видим играта през февруари, но новата информация на Шрайър е за по-късен етап на годината.

Horizon: Zero Dawn е един от най-успешните ексклузиви за PlayStation 4, като се появи през 2017 година. Заглавието също е едно и от най-красивите за конзолата - а за PC със сигурност ще изглежда още по-добре.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
17 януари 2020
Пфу, язък! За какво ги купувахме тези гомзоли като можеше да изчакаме едни 4-5-6 години да ги пуснат за ПеЦето и да дръпнем от замундата!
igra4 avatar
igra4
17 януари 2020
😀😀😀
KKND avatar
KKND
17 януари 2020
За EPIC store-a ли ще е ексклузив ? Само питам
pseto avatar
pseto
17 януари 2020
Това ще е греда и половина. Но интересно наистина.
Charcharo avatar
Charcharo
17 януари 2020
Ето сега играта може да спре да е едновневка.
Тъжно е да знаеш, че внуците ти няма да могат да се израдват на това, което си постигнал. Искрено съжалявам конзолните разработчици.
hyper avatar
hyper
17 януари 2020
Имам добри новини - емулатори. Enjoy
Charcharo avatar
Charcharo
18 януари 2020
Да емулираш x86 64 ? Sure. Дано да дойде този ден.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
18 януари 2020
hyper, емулатор за PS4 може да очакваме в близките 5-10 години. И може би, още толкова докато може да се подкара някоя игра перфектно на него. А за това ще ти трябва и много наядена машина.
Charcharo avatar
Charcharo
18 януари 2020
Споко, инженерите на AMD, Intel и nvidia не са нископлатени второразрядни идиоти като тия на Sony и Nintendo. Няма да спре прогреса.
vanmx avatar
vanmx
17 януари 2020
Играта е с най-яката графика която съм виждал и това на обикновената PS4-ка. Катоя я видях за първи път се сетих пре-рендерираните филми на пулсар/дисни какво чудо бяха 10-на години по-рано а сега такива неща вървят в реално време на конзола за видео игри. Можем да си представим колко зрелищна би била една PC версия - стига девовете да се захванат с да правят подобрения.

Иначе самата игра ми е колосална скука - еднообразно фармене, копи-пейст на няколко декори в различни вариации т.н. Всъщност такова ми е мнението за всичките RPG игри, така че това което говоря не бива да се взема много насериозно

pseto avatar
pseto
17 януари 2020
На мен подобно ми е мнението пък за MMORPG-то, въпреки че съм фен на RPG-то. Някои хора виждат така ARPG-тата, а аз мога да убия стотици часове на тях. Вкус.

Но Horizon-а е наистина нечовешки красив и то както казваш на обичайното PS4. Как са го постигнали не знам, а какво могат да постигнат на PC... това може да е един от визуалните бенчмаркове.

Charcharo avatar
Charcharo
18 януари 2020
Личи си, че и двамата не разбирате от графика...
lyubohar avatar
lyubohar
18 януари 2020
Така е, освен че е много шарена, не виждам какво друго чак толкова невероятно има. По-скоро артистичното изпълнение е добро и създава атмосфера, но технологично не беше нищо впечатляващо. Графиката на Death Stranding е в пъти по-добра.
Charcharo avatar
Charcharo
18 януари 2020
Грешката на немалко аматъори е да бъркат fidelity с art style. Едното е по-важно, така е... но другото е обективно и си е баш математика.
Horizon има красив art stle. Иначе като Fidelity e средняшка работа. Нищо неочаквано за PS4ка.
toti avatar
toti
18 януари 2020
Играта ми е една от любимите и ако това е истина мале мале на 4к,ултра и 60 fps това ще е мазало...
pepito avatar
pepito
20 януари 2020
една от малкото игри, които си струват на pc4, ще е яко да може да се играе с по-удобни контроли
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл