hategame logo
И Marvel's Avengers с ъпгрейд към новите конзоли
пуснато на 23 юни 2020 от pseto
marvel's avengers
Marvel's Avengers ще е една от игрите с ъпгрейд от настоящото конзолно поколение към следващото. Новината идва от Square Enix със старта на седмицата.

Това означава, че ако се сдобиете с играта за PS4 или Xbox One ще можете да я цъкате и на PS5 и Xbox Series X без доплащане. Хубаво е също, че и вашите сейвове ще бъдат пренесени.

Ще има и кросплей функционалност между различните поколения конзоли - притежателите на PS4 версията ще могат да играят с други хора, имащи PS5. Същото важи и за Xbox-овете.

В момента виждаме двата различни подхода при новото конзолно поколение. Едни компании предлагат директен ъпгрейд - екстри от типа на купи един път, играй на две платформи. Други като Take-Two и техният Grand Theft Auto V обаче се правят на ударени. И вероятно ще пуснат играта на пълна цена за PS5 и Xbox Series X.

Коментари
Skygleam avatar
Skygleam
25 юни 2020
"Други като Take-Two и техният Grand Theft Auto V обаче се правят на ударени. И вероятно ще пуснат играта на пълна цена за PS5 и Xbox Series X"
Да, ама е enhanced ... ала бала, турили са нова текстура на асфалта.
Вчера в тубата ми попадна пародиен клип на GTA V за Playstation 10. Според мен не е далеч от истината и рокстар ще цицат кравата докато могат.
https://youtu.be/ebNGo5-DIZs
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл