hategame logo
Marvel's Avengers се е провалил финансово
пуснато на 29 ноември 2020 от pseto
marvel's avengers
Marvel's Avengers е бил финансов неуспех. Това с половин уста ни споделят Square Enix по-рано през седмицата.

Тогава разпространителят обяви финансовите резултати за последното си финансово тримесечие. От тях стана ясно, че гейм дивизията в рамките на компанията е на минус, а причината - Avengers, който не е успял да избие бюджета си, тъй като продажбите са били под очакванията на Square Enix.

Въпреки това японците са положително настроени. Те вярват, че Marvel's Avengers ще успее да се върне към печелившия път впоследствие след добавянето на "многото" допълнително съдържание, което се подготвя в момента.

Square Enix обаче знаят, че шансовете играта да набере скорост не са големи. В модерния гейминг първите няколко седмици са най-важни. Рядко се случва при тотален провал игра да набере скорост след това.

Коментари
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
01 декември 2020
Deus Ex died for this.
pseto avatar
pseto
02 декември 2020
Абе то последния Deus Ex беше като... половин игра едни вид. Сякаш в средата го бяха спрели и бяха казали - "А, има ли 8 часа геймплей вече? Хуу, пишете го готов и това е". Не виня разработчиците, разбира се, a Square Enix.

Между другото все си мислех, че Avengers е игра само на Crystal Dynamics, пък те 2 от топ студията са си пуснали да си изгубят времето едновременно с този проект.

Mitko6000 avatar
Mitko6000
01 декември 2020
За съжаление, колкото и обещаваща да беше за мен, мултито омръзва бързо, а играта е създадена главно за него. Обмислях да си я взема в някакъв момент ама се отказах. Историята става, но я изгледах в Youtube и вече не виждам смисъл.
pseto avatar
pseto
02 декември 2020
Да, няма смисъл да се взима. Аз не знам дали някога ще има смисъл. Не знам дали не написах това и в ревюто - ама в Anthem поне битките са яки. И летенето. Друго неща куцат, ама го има този гръбнак. В Avengers като са куци битките... просто няма как да се компенсира със съдържание. Трябва да се преправя играта из основи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл