hategame logo
Marvel's Avengers... увеличава грайнда за нива
пуснато на 04 март 2021 от pseto
avengers 12
Marvel's Avengers има остра нужда от съдържание - още от пазарната си премиера насам. Но вместо добавяне на достатъчно ново такова, разработчиците Crystal Dynamics готвят различен ход... увеличаване на грайнда.

Да, точно така. Настоящите играчи на Marvel's Avengers имат време до 18 март да грайндят на воля. След това получаваният в битки опит ще бъде намален.

Каква е причината за хода обаче? Според Crystal Dynamics прогресията в Marvel's Avengers не е достатъчно балансирана. Трупането на опит се случва прекалено бързо, играчите не усещат прогреса, а понякога се оказват с прекалено много натрупани скил точки, които не знаят какво да правят.

От друга страна обаче - при положение, че играта вече направи половин година, то подобен ход изглежда много закъснял. Не трябваше ли прогресията да бъде балансирана много по-рано, ако е считана за прекалено бърза и небалансирана?

Така или иначе Avengers има нужда от още съдържание. Но дали ще има такова? И дали играта ще натрупа популярност или напротив?

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
05 март 2021
Значи ще мре яко. Щом и DLC-тата още бавят, още повече ще я забият в земята.
nightwarrior avatar
nightwarrior
05 март 2021
Mъка им е, че играта не умира достатъчно бързо, а те не е като да не полагат усилия. Днес си взех Persona 5, че BundyBari ми я е нахвалил стабилно(макар че очаквам по законите на Мърфи да я почна и да обявят релийз за РС ) и в стора мернах Авенджърите и ми стана откровено смешно като видях цената
BundyBari avatar
BundyBari
05 март 2021
Хахаха дано ти хареса Night, на мен много вяра не знам дали може да се има, защото играя всякакви игри, а японските не са съвсем за всеки, но ако си падаш по подобен геймплей, би трябвало да се изкефиш, а стане ли това, 100 часа минимум не ти мърдат. Приятна игра от мен
pseto avatar
pseto
06 март 2021
Persona 5-цата е стабиларка, и аз я харесвам (ама така и не написах ревю за нея). Единственият минус е, че в един момент по-нататък попада в типичния капан на JRPG-тата, който е доста излишен грайнд. Не е болка за умиране, ама е малко по-удължена от нужното играта.

nightwarrior, ти беше ли играл други персони? Аз стартирах с Persona 4 серията и тя ме спечели много повече (защото ми беше първата от франчайза).

nightwarrior avatar
nightwarrior
06 март 2021
Не съм. Не съм имал PS3(само съм вземал от приятел на заем да мина Демон Соулса и RDR). Та когато 4ката излезе нямаше как. Сега я има на РС, но ми идва на същата цена като петицата и реших да започна с по-новата. Доколкото четох са като Final Fantasy игрите(историята не е вързана между отделните части). Ако греша, поправете ме и да се насочвам първо към 4

Иначе jrpg съм играл доста, обикновено има грайнд в почти всяко, но 1-2 грайндави игри не са ми задължително проблем. Даже имам някакво перверзно удоволствие да си пусна нещо на фон - музика, сериал, аудиокнига и да си фармя спокойно. Даже това ми навява носталгия, щото така на времето прекарвах нощите с Диабло и на другия ден дремех на чина в даскало

pseto avatar
pseto
06 март 2021
Да, различни са им сюжетите и персонажите. За мен четворката имаше по-запомнящи се персонажи и саундтракът ме изкефи в пъти повече. Цялостната стилизация на петицата е супер яка, историята е може си една-две идеи по-хубава (макар че персонажите ми харесат в по-малка степен). Откъм геймплей... не знам доколко са големи разликите, като цяло е много подобен. Хвърляне на монета си е коя да играеш, ама при положение, че и двете са по 50-60+ часа игри, няма как да цъкаш и двете.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл