hategame logo
Има работа за вършене по графиката на Halo Infinite
пуснато на 31 юли 2020 от pseto
halo infinite
По-рано през месеца видяхме първия геймплей от Halo: Infinite, но отзивите за него далеч не бяха отлични. Не толкова заради самата пуцалка, ами по-скоро заради качеството на графиката. Която не изглеждаше особено високо. Особено и като имаме предвид, че става дума за игра, която трябва да покаже потенциала на новото конзолно поколение – по-точно Xbox Series X.

Е, критиките към визуалния аспект на Halo Infinite са били чути от разработчиците 343 Industries. Това научаваме от блог съобщение на компанията.

„Прочетохме вашите коментари, чухме мнението на Digital Foundry. В много аспекти имаме съгласие – имаме много работа за вършене в някои елементи от Halo Infinite”, казват от 343 Industries.

Що се отнася до критиките, те включваха както вида на персонажите в кът сцените, които изглеждаха така, сякаш са от игра от 2010 година, така и доста елементи от околната среда, окачествявани като изглеждащи изкуствени и пластмасови.

Доколкото обаче думите, че геймърите са били чути звучат окуражително, то все пак Halo Infinite чакаме след няколко месеца. Играта трябва да излезе в периода октомври-декември на 2020-а. Така не изглежда да има достатъчно време, за големи поправки...

Коментари
vldir avatar
vldir
01 август 2020
Не харесвам Halo нито Gears
Mitko6000 avatar
Mitko6000
01 август 2020
Аз също, но пък си имат своята фенбаза, щом продължават поне Halo да правят. Сега друг е въпроса, докога ще доят поредицата преди изцяло да дотегне и на най-запалените фенове. Като цяло, от Halo Reach преди 10 години досега, геймплея ми изглежда еднакъв откъм базова концепция. Сега, може и да греша пък и историята да е свястна и това да поддържа феновете, но както казах не ме кефи особено, защото не си падам по FPS жанра, с малки изключения.
Rostik79 avatar
Rostik79
03 август 2020
Графиката изглежда като ремастерирана версия на игра от 2007-ма, примерно.
darkblue avatar
darkblue
03 август 2020
Да, и ръкавиците му са гадни, като някакви докторски ръкавици.На 4-та къде къде по яко изглеждат ръцете
Charcharo avatar
Charcharo
03 август 2020
Мен ме радва, че Halo има динамично осветление. По-добре така от prebaked за мен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл