hategame logo
Immortals Fenyx Rising с представяне
пуснато на 11 септември 2020 от pseto
immortals fenyx rising
Immortals Fenyx Rising беше представен късно вчера българско време. Играта на Ubisoft – която доскоро се казваше Gods&Monsters, но беше преименувана, можете да видите от видеото долу. То включва кинематично представяне в началото, а след него имаме и малко обяснение какво можем да очакваме и геймплей.

Накратко – Immortals Fenyx Rising е игра с анимационна графика, развиваща се в гръцката митология. Главният ни герой – Феникс, попада на мистериозен остров, който трябва да бъде изследван от нас. И който крие куп опасности.

Персонажът ни не е предварително дефиниран – можем да го построим както намерим за добре. Не знаем дали героят ни ще е от ням тип – вероятно да.

Откъм бойна система можем да очакваме зрелищни екшън битки. Очевидно в заглавието ще има достатъчно дълбоко застъпен ролев елемент, а също и луут система, благодарение на която ще можем да ъпгрейдваме екипировката си.

Типично за Ubisoft ще имаме и отворен свят, в който ще са скрити куп пъзели за разрешаване. Наградите от тях ще ни помогнат да развием героя си допълнително.
Immortals Fenyx Rising ще излезе на 3 декември, а платофрмите са доста – PC, Switch, Stadia, настоящото и следващо поколение на PlayStataion и Xbox. Има и опция за безплатен ъпгрейд от PS4 към PS5 и от Xbox One към Xbox Series S/X.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
11 септември 2020
Гледах снощи почти целия стрийм и играта изглежда доста интересно. Даже, признавам си без бой,хайпнах се леко и за Legion,но все още не чак толкова много. Все пак иде реч за Юби,а аз винаги имам не едно ,а много на ум,когато говорим за тях. Ако всичко дето пускат през Октомври,Ноември и Декември излезе добро,плюс другите игри ,не знам къде,ще му излезе края. А трябва и да ъпгрейдвам(разбирай всичко без захранване и кутия),та и с парите малко тегаво се очвртава.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 септември 2020
Тази игра е свиреп Зелда(разбирай BoTW) клонинг с АС заемки. Спечели ме моментално. Легиона все още не ме убеждава. Вероятно ще го играя, но някога по-нататък.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
11 септември 2020
Да,хората коментираха,че е буквално Зелда, под друга форма,но аз никога не съм имал досег с въпросната игра. Знам,че е култ,но не съм играл.
Rostik79 avatar
Rostik79
11 септември 2020
Тъкмо и за хората, които нямат Нинтендо да играят Зелда
(която Зелда колкото и да съм гледал геймплей, така и не разбрах какво ѝ е култовото, но вероятно трябва да се играе, за да се разбере)
pseto avatar
pseto
13 септември 2020
И аз Зелдата не съм я играл, тъй че не знам какво означава абсолютен клонинг на нея. Но това си изглежда окей, де. Ама имам някакви съмнения, не знам защо, някакво вътрешно усещане само. Струва ми се, че просто са направили яко видео за играта и нещо ще ѝ куца. Ама - да видим. Тъй или инак идва сравнително скоро.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 септември 2020
Ами от видяното от трейлъра - бойната ситема(минус може би чупенето на оръжията - надявам се силно да не са го копирали), някои от магиите, глайдването, катеренето и стамината, дори shrine-овете(тук наречени изпитания на Тартар или нещо подобно) с пъзелите в тях. Грабили са от Breath of the Wild с пълни шепи. Това не е задължително лошо. Неведнъж сме си говорили, че не е задължително да ни откриват топлата вода с всеки продукт, а просто да е направен добре.
igra4 avatar
igra4
11 септември 2020
По-добре играйте оригинала, а не жалки имитации като тая игра. Прилича ми на някакво инди.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл