hategame logo
Изненадващо: Обявен е нов Torchlight
пуснато на 10 август 2018 от pseto
torchlight frontiers
Компанията Runic беше закрита преди 9 месеца... но ето, че серията, с която я познаваме - Torchlight, очевидно ще се завърне. Под формата на Torchlight Frontiers. Новината дойде по-рано от седмицата и идва леко... изненадващо.

Разработчик на заглавието ще бъде Echtra Games - неособено популярна компания, която обаче ползва финансовия гръб на Perfect World Entertainment и също това в нея участва Макс Шафер. Него познаваме не само като съосновател на Runic и един от хората, създал Torchlight, но също и ветеран от Blizzard (конкретно свързан с Diablo II).

Така на теория изглежда, че може и да видим качествено заглавие. Но какво знаем в момента за Torchlight Frontiers?

Видеото под статията не ни разкрива толкова много. Официално съобщение гласи обаче, че ще видим в голяма степен познатия ни от Torchlight екшън RPG геймплей. Разликата е, че в новото заглавие ще има голям акцент на кооперативната игра и ще е наличен "споделен виртуален свят", което силно намеква за MMO под някаква форма.

Е, все пак ще трябва да видим и геймплей, за да можем да преценим какво ни очаква в Torchlight Frontiers. Играта очакваме по някое време догодина за PC, Xbox One и PS4.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл