hategame logo
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - видео за стиловете на игра
пуснато на 30 август 2020 от pseto
kingdoms of amalur remaster
Е, предполагам всеки фен на Kingdoms of Amalur: Reckoning знае какви са точно стиловете на игра в заглавието. Но все пак ново видео от ремастъра, наречен Re-Reckoning, ни показва това. Него можете да видите под статията.

Като цяло говорим за класически стилове като сблъсък лице в лице от меле дистанция, стрелба отдалеч или промъкване. Клипчето ни покаже и подобрената графика на заглавието, излязло в оригинален вид през 2012-а.

Ремастърът очакваме съвсем скоро - на 8 септември. Платформите са обичайното трио PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
01 септември 2020
Уау! Можеш да стреляш с лък в тази игра?! Уникално!

LethianDream avatar
LethianDream
01 септември 2020
Играта е убийствено добра Чакам с нетърпение на 8 септември да си я цъкам с подобрената графика на четворката. Даже си мислех за колекторс едишъна с фигурката, ама 200 лв не ми се дават нещо Всякакви умения имаш на разположение, не само с лък, имаше един чук, с който газиш, като си направиш героя танк
Rostik79 avatar
Rostik79
01 септември 2020
И аз съм много навит. Доста са ми я препоръчвали, но така и не я играх. Сега и аз може ремастъра да изиграя на ПС4-ката.
pepito avatar
pepito
01 септември 2020
носят се някакви слухове, че реално играта си е същата и само графиката е пипната минимално. Има оправдания, че който си купи сега играта щял да получи бъдещо DLC безплатно. Това е меко казано пдозрително особено точно за тази игра. Отделно нищо не казват за хората, които притежават старата версия, няма някакъв вид ъпгрейд или отстъпка от цената. Аз лично мисля да изчакам да видя какви ще са отзивите, ако само са пипнали някакви шейдъри и цветовата гама колкото да изглежда различно, то и сега има доста сполучливи модове за старата версия
pseto avatar
pseto
01 септември 2020
То нали уж трябваше да има и някакви леки ъпгрейди по геймплей, интерфейс, както им казват англоговорящите "quality of life" подобрения? Това може и да си струва донякъде.

При графиката, има го това, че доста компании се възползват от оптическата илюзия - човек си мисли, че някоя игра на 7-8-10 години трябва по подразбиране да е грозна, защото е минало доста време, но реално някои игри като ги издуеш на макс и си изглеждат съвсем добре и днес. Та като се продава ремастър може спокойно да се разчита на това (но задължително някой прави сравнение ).

Ще видим, дано поне да обмислят смислени DLC-та от THQ Nordic.

The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
01 септември 2020
Аз тази игра си я спомням заради геймплея. Беше мега фън. От историята,персонажи и тн. не помня абсолютно нищо.Останах като цяло с много положително мнение,но едва ли ще взема ремастър-а. Много игри взеха да ми стават,а време малко.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл