hategame logo
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ще е 50% по-евтин за собственици на играта
пуснато на 06 септември 2020 от pseto
kingdoms of amalur remaster
Ремастърът Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ще е с 50% по-евтин за всички, които вече притежават играта в Steam. Офертата беше обявена по-рано през седмицата от разпространителите на играта THQ Nordic.

Така вместо 40 евро за стандартното издание ще можете да си вземете ремастъра за 20 евро. Същото важи и за малко по-скъпото издание Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition, което пък струва 55 евро. А, да, освен това стандартните 10% отстъпка при предварителна поръчка важат. Тоест можете да си вземете Re-Reckoning за 60% по-малко пари.

Сега остава да разберем и доколко си струва ремастъра. Дали визуалните подобрения ще са достатъчно? И доколко THQ Nordic са коригирали някои по-дребни детайли от Kingdoms of Amalur, които могат да изглеждат остарели през 2020 година?

Отговори - скоро. Играта очакваме на 8 септември за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
06 септември 2020
Графично и старата е ок. Особено ако решиш да ползваш решейди и тем по-добни модификации.

Ако само са пипнали цветовата палитра и евентуално вдигнали тук там текстурки, няма смисъл, ако имаш старата(ако я нямаш, препоръчвам играта, защото е фън).

Играта имаше други проблемчета с quality of life неща. Отделно поне по мое мнение има какво да се желае от трудността. В началото е фън и е предизвикателно, но към края когато се наядеш, вече беше твърде лесна(имаше workaround с cheat engine, ама ако са си я пипнали те, ще е по-добре).

lyubohar avatar
lyubohar
07 септември 2020
Това или Europa Universalis IV? Отдавна се каня да се пробвам на някоя grand-strategy игра.
pseto avatar
pseto
07 септември 2020
И аз се каня на някоя гранд стратегия, гледам отзивите за Kings 3 са брутално добри. Нещо такова ми се играе, а може би и Wasteland 3... ама ще видим за какво ще има време. Europa Universalis се каня от сигурно десетилетие да почна да я играя и така и не съм я цъкал.
lyubohar avatar
lyubohar
09 септември 2020
То аз май нещо съм объркал новините с коментара си. Да, за Crusader Kings 3 става дума, не за Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Аз съм я пробвал EU4 иначе, но цялата информация и сложнотия ме е смазвала много бързо и съм се отказвал Трябва да е в някакво специално състояние на духа човек...И да има много време накуп

nightwarrior avatar
nightwarrior
08 септември 2020
Oт ревютата дето гледах, наистина ако я имаш вече на РС, просто няма смисъл. Вдигнали са фова и ъпскейлнали малко. Геймплейно има малко напредъл - нова по-висока трудност(това е добре) и луута вече е малко повече клас базиран(ако си маг, ще ти падат магически неща и т.н.).

Но пак казвам, ако сте я пропуснали навремето, препоръчвам я щото е фън, макар че можеше малко да се напънат с ремастера, но уви.

Rostik79 avatar
Rostik79
08 септември 2020
Странно, че я няма в PS стора.
LethianDream avatar
LethianDream
08 септември 2020
И аз я чакам там, вероятно днес по-късно ще цъфне
LethianDream avatar
LethianDream
08 септември 2020
Ето, вече си е на линия в PS стора, можеш да налазваш, аз ще си я взема тези дни (надявам се!), че шефчето си взе кола за 300 хиляди лева и сега няма пари за заплати и ще ги позабави явно
Rostik79 avatar
Rostik79
08 септември 2020
Сложих я в уишлиста. Сякаш засега имам игри за поне два-три месеца напред, а подозирам, че много скоро цената ѝ ще падне на поне 50%.
vldir avatar
vldir
08 септември 2020
Аз я имам в ЕА. Явно не важи.
vldir avatar
vldir
08 септември 2020
За ps3 също я имам и уй намаление.
Rostik79 avatar
Rostik79
09 септември 2020
Т.е. само в СТИЙМ ли важи 50% намалението?
pseto avatar
pseto
09 септември 2020
Май е само за Steam, да. Споменал съм в първия ред (и в първоизточника го пишеше), ама може би малко по-добре трябваше да го подчертая.
logout avatar
logout
09 септември 2020
nightwarrior avatar
nightwarrior
09 септември 2020
В стийм го има. Споменавам го понеже в момента върви и някакво намаление покрай излизането и ако имаш старата, ремастера ти излиза 16 евра. A версията с длс-то май идва на 22
pepito avatar
pepito
09 септември 2020
Първото, което ми се наби в очите е че началния екран НЕ Е ПРОМЕНЕН, толкова ли беше трудно да направят нова картинка и да добавят едно RE пред името... Засега не съм отделил повече от час и не мога да кажа много, първоначалното ми впечаление е по-скоро негативно, за трудността видях новите възможности, но не мога да преценя долко подобряват или не нещата. Иначе графично - разликата е минимална между новата и старата версия.
pepito avatar
pepito
10 септември 2020
Даже си направих и експеримент инсталирах и старата версия и сравнявах, на една и съща разделителна без да активирам supersampling никаква разлика в текстурите, явно не са пипани вобще. Разликата е само цветова...
Така наречената нова трудност се свежда до мобове с повече живот и повече щети, не забелязвам някаква друга разлика като нови способности или нещо друго, само са умножили старите статистики с някакъв коефициент и айде готово. Трудностите работят по малко странен начин, могат да се сменят по всяко време, но при влизане в нова територия мобовете се генерират според трудността и дори да се промени трудността, тази територия си остава с трудността избрана в момента на влизане за първи път. Това може и преди да е било така, не се сещам и не ми е останало време да го пробвам. Общо взето според мен този така наречен ремастър е напълно безмислен и направен набързо с минимално количество услия.
rosniak avatar
rosniak
10 септември 2020
Не бих казал че е безмислено- да, разлики (големи) няма, но с това издание, опипват почвата да видят дали има желание за продължение с експанжън и нова игра. В най-добрият случай ще получим някои подобрения с пачове и нов експанжън. В най-лошия- ще сме дали пари за тоа де клати докато не излезе експанжъна!
Rostik79 avatar
Rostik79
11 септември 2020
Смисълът е най-вече за тези, които не са я играли играта. Освен това доколкото разбирам, оригиналната игра я няма за ПС4 и сега Re-Reckoning се появява там вече, така че и конзолните селяни да можем да я играем.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл