hategame logo
Композиторът на Doom Eternal едва ли ще работи отново с idSoftware?
пуснато на 21 април 2020 от pseto
doom eternal 1
Мик Гордън е една от приятните добавки към последните игри на id Software - най-вече Doom и Doom Eternal. Композиторът е отговорен за саундтраци, които идеално допълват атмосферата на шутърите. Но е възможно той да не работи заедно с компанията по бъдещи техни игри.

Това научаваме от непотвърдено съобщение, което все пак лесно може да се изманипулира. В Instragram фен пише лично на Гордън, питайки го дали той ще работи заедно с id Software в бъдеще. Отговорът е лаконичен - "Съмнявам се".

Причината? Изглежда между него и Bethesda/id Software е имало някакъв разрив наскоро. За него научаваме покрай критики, появили се за саундтрака на Doom Eternal. В дълбочина Twitter потребител с ника thatACDCguy обяснява защо според него саундтракът на шутъра, излязъл преди два дена, не е миксиран на достатъчно висок ниво. Той получава отговор от Гордън (от потвърдения му акаунт в социалната мрежа), който казва, че освен няколко парчета не е участвал в остатъка от продукцията.

Така изглежда Bethesda винаги успяват да забъркат скандал, дори и когато една игра е толкова добре приета, колкото Doom Eternal. Но определено загубата на Мик Гордън в бъдещи игри на id Software би била сериозна.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл