hategame logo
Life is Strange: True Colors обявен
пуснато на 18 март 2021 от pseto
life is strange true colors
По време на стрийм събитие днес Square Enix обяви Life is Strange: True Colors. Става дума за чисто нова игра в серията... при която има някои интересни подробности.

Първо - заглавието няма да е дело на Dontnod. Френската компания създаде серията, която вероятно е най-успешният ѝ продукт досега. Но новото заглавие ще е дело на друго студио - Deck Nine. Това не е чак толкова изненадващо. Наскоро Dontnod намекнаха, че са приключили с Life is Strange, а тъй или инак серията е собственост на Square Enix, които са разпространителят ѝ.

И второ - Life is Strange: True Colors няма да е епизодичен. Цялата игра ще е налична на 10 септември за PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series S/X.

Но какво ще видим в заглавието?

Life is Strange: True Colors ще ни представи нова главна героиня - Алекс Чен. Тя осъзнава, че има специална сила - да "усеща, абсорбира и манипулира" силни емоции на хората около нея. От което идва и подзаглавието - тя може да види истинските им цветове.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
19 март 2021
Чета първоначално - "усеща, абсорбира и мастурбира".. Кой за каквото си мисли Въпреки че ще е яко главната героиня в някоя екшън игра в даден момент да й писне да бие лошковци и да си направи скречове
По темата, аз съм доволен, Дек Найн се справиха чудесно с прекуела на LiS, така че с това азиатче с очилцата ще играя на ден първи
Rostik79 avatar
Rostik79
19 март 2021
Ох, още една поредица игри, които не съм играл, а общо взето лоша дума за тази не съм чул. Ама кое по-напред да се играе
LethianDream avatar
LethianDream
19 март 2021
Първата част е невероятно силна игра, след това прекуела (Before the Storm) също е добра. Втората част е тотален шит, грам не ми харесаха двамата педали-братя Да видим сега в "тройката" азиатката как ще е.. Пробвай с първия епизод на първата игра, той е безплатен, да видиш дали ще те зариби.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
19 март 2021
Lethian,мейт,ти ако няма някоя девойка главна герония ,май не пипаш играта. Иначе да,втората част е доста по-слаба от LiS и LiS BtS,но не защото няма девойка правеща си "скречове".
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 март 2021
Стига, човекът си има принципи!
LethianDream avatar
LethianDream
19 март 2021
Шегата настрана, много беше зле двойката, и то не заради липсата на главна героиня. Много ме разочарова идейно, мъчих я няколко пъти, започвам, спирам, едва врътнах първия епизод и се отказах.
God avatar
God
19 март 2021
Dontnod май не разбраха как успяха да я направят толкова яка първата част, следващите им игри са средняшка работа. Докато на Deck Nine пресекуела също беше невероятен, и съм обнадежден за новата част.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл