hategame logo
Life is Strange 2 с втори епизод през януари
пуснато на 30 ноември 2018 от pseto
life is strange 2
Вторият епизод от втори сезон на Life is Strange ще се появи в продажба през януари догодина. Новината идва от разработчиците Dontnod.

Това означава, че трябва да чакаме четири месеца между сериите - предишната се появи през септември. Което изглежда прекалено дълъг срок за епизодична игра. Самите Dontnod осъзнават това, като признават, че при подобен тип заглавия има определени очаквания откъм паузи между сериите.

Но от студиото пишат, че амбициите на Life is Strange 2 са доста по-големи от преди, поради която причина има и такова забавяне между епизодите.

Дали това е истината или пък студиото има финансови проблеми например, които водят до забавянето - не можем да знаем. Няколко месеца преди Life is Strange 2 видяхме Vampyr, който получи смесени (до негативни) отзиви, а продажбите не изглежда да бяха впечатляващи.

От друга страна при подобни паузи между епизодите е вероятно немалко хора да изчакат до края на сезона. Което пък би изглеждало така, сякаш няма достатъчно интерес към Life is Strange 2... но пък това са рисковете на епизодичния модел.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
02 декември 2018
Първото едвам го добутах до финала; добри идеи, но колежанската момичешка драма ми дойде малко в повече.
LethianDream avatar
LethianDream
03 декември 2018
Първият сезон беше много силен, поне на мен ми допадна много, финалните две серии сцепиха много сериозно. По-скоро след толкова силна първа година, прекуела (който не беше на DontNod и това си личеше от сто километра) беше доста посредствен. Вторият сезон съм го заплюл, но както и Псето казва по-горе, ще си го взема накуп като излязат всички епизоди.
lyubohar avatar
lyubohar
04 декември 2018
Не съм съгласен...През повечето време историята беше силно предвидима; teen-girl драмата няма да коментираме, аз поне нямаше как да се асоциирам с повечето проблеми на героите, така че да ми станат близки. Имаше един-два wow момента в предпоследната серия, заради тях наистина си заслужаваше. Като геймплей също имаше какво да се желае - повечето решения не бяха "no turning back", както се рекламираха - реално почти всяко грешно решение можеше да се върне и да се изиграе пак алтернативно, така че стресът от взимане на грешно решение съвсем не беше на нивото на Telltale игрите, например.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл