hategame logo
Mafia: Definitive Edition с първи тийзър, цена
пуснато на 20 май 2020 от pseto
mafia definitive edition 2
Миналата седмица 2K обявиха, че трите Mafia игри ще се появят в продажба в подобрен вид под формата на тъй наречените Definitive Editions. Две от тях всъщност вече са в продажба срещу 30 евро – Mafia II: Definitive Edition и Mafia III: Definitive Edition (ако имате двете игри – ъпгрейдът до пълното издание става безплатно).

Най-интересна обаче е Mafia: Definitive Edition. Защо ли? Единствено тази игра от трите ще бъде изцяло преработена, като ще включва нов енджин, допълнителни сцени и мисии и т.н. Което е логично – все пак говорим за заглавие, излязло през 2002 година.

Е, най-накрая видяхме първи тийзър, а също така и научихме цената. Видеото можете да видите под статията, като ни показва среднощна дъждовна сцена, а в центъра на кадъра е нашият герой. Ако преработената Mafia ще изглежда така и при премиерата си – определено феновете на заглавието ще са доволни.

Знаем и цената – 35 евро. Както бихте се уверили тя е малко по-висока от тази на Mafia II и Mafia III – несъмнено заради повечето положен труд по цялостна преработка.

Датата на премиера знаем още от миналата седмица – 28 август.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл