hategame logo
Появи се геймплей от Mafia II: Definitive Edition
пуснато на 19 май 2020 от pseto
mafia 2 definitive
Миналата седмица 2K Games обявиха подобрени версии на оригиналната Mafia, а също така и Mafia II. И двете носят едно и също подназвание – Definitive Edition, като видео за двойката вече се появи в интернет.

То идва по повода на премиерата, която всъщност е днес. Но пък видеото от Mafia II: Definitive Edition определено не изглежда впечатляващо. Напротив, заглавието сякаш не е много променено спрямо онова, което видяхме през 2010-а, когато се появи на пазара.

Така вероятно Mafia II: Definitive Edition по-скоро ще представлява цялото налично съдържание за втората Mafia в един пакет. Преиздаване, но не и ремастър.

Големият интерес несъмнено е към Mafia: Definitive Edition. Скрийншоти ни показват значително визуално подобрение на играта. А при положение, че говорим за заглавие на 18 години, то нуждата от графично освежаване е далеч по-сериозна. Mafia: Definitive Edition очавкаме на 28 август, като тепърва предстои да научим цената.

Коментари
pepito avatar
pepito
19 май 2020
Това прилича на старата мафия 2 евентално с някой мод, много е подозрителен и надписа remastered by d3t някъде около 2рата минута. По-скоро някой печели от кликове с фалшиво видео?
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 май 2020
Те тези d3t май само с това се занимават - ремастери. Burnout Paradise ремастера е техен, споменаваха се и за ремастер на Shenmue, нищо чудно и тази да е поверена на тях. Ама ако това наистина е ремастера, на РС не виждам защо да се купува. Изглежда просто са портнали версия за PS4/Xbox One.
pseto avatar
pseto
19 май 2020
Тя уж вече се продава в Австралия играта (може би и на други пазари). Аз като гледам отгоре-отгоре не виждам сериозна разлика, не че помня Mafia II в такъв детайл. Като за PC на най-високите настройки от онези времена общо взето.
sauron93 avatar
sauron93
19 май 2020
Toва някакъв майтап ли е ? Не виждам разлика със старите ,гледам този клип, гледам и клипове със старата графика и не виждам разлики?
igra4 avatar
igra4
19 май 2020
Има разлика за конзоли, старата е 720р,а новата 1080р. Всички чакат Мафия 1,тази е за тези които не са играли двойката.
vldir avatar
vldir
19 май 2020
Абе за мен по-голяма част играта беше адски скучна. Караш напред-назад.
morgoth_srs avatar
morgoth_srs
20 май 2020
Definite edition-ите на Mafia 2 и 3 са безплатни в Стийм за хората, които имат старите. А ако купиш новите, получаваш и старите.
nightwarrior avatar
nightwarrior
20 май 2020
От сайтовете за евтини ключове можеш да си вземеш старите игри и директно ти активират дефинитив едишъна. При двойката има някоя друга промяна, резолюция/текстури, тройката изглежда е просто пакет с длс. Нещо като complete edition. Даже са махнали официалната тройка от магазина и стои само Дефинитива(май е просто едит на страницата, защото отдолу си стоят ревютата за тройката, просто с флаг, че са от преди излизането, защото са си от 2016та).

Цялата история почва да ми мяза на порно с животни и се притеснявам за римейка на първата...

The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
20 май 2020
Аз също не съм твърде оптимист за римейка. Прочетох някъде,че и 3-те версии се правят от разработчика на Mafia 3,който както всички знаем се провали доволно.Все пак винаги има малка надежда.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл