hategame logo
Нийл Дръкман вече е съпрезидент на Naughty Dog
пуснато на 07 декември 2020 от pseto
neil druckmann 2
Нийл Дръкман вече е съпрезидент на Naughty Dog. Той се присъединява към Еван Уелс, който доскоро изпълняваше тази длъжност сам.

Така Дръкман вече и официално е една от водещите личности в Naughty Dog. Макар и влиянието му да беше осезаемо – той бе директор по разработката, креативен директор и главен сценарист на The Last of Us II, а освен това и един от двамата главни директори на Uncharted 4 и The Last of Us – сега то е гарнирано и с достатъчно добре звучаща позиция.

Самият Дръкман казва, че няма да има големи промени за него. Той ще продължи да е директор по разработката и сценарист на игри на Naughty Dog, но и същевременно „ще бъде ментор на следващата вълна от създатели“ в студиото.

Към момента не е ясно какво разработва компанията. Изглежда Uncharted серията е в почивка, след като историята на Нейтън Дрейк бе приключена в четвъртата част. Финалът на The Last of Us II също изглеждаше окончателен – би било екстремално трудно историята да се продължи по някакъв смислен начин след него.

Дали не се готвят нови истории в същите вселени? Или ще видими нещо изцяло различно от Дръкман и сие?

Коментари
igra4 avatar
igra4
07 декември 2020
Заслужено. Дръкман е големец и обратите и разгръщането на героите като характери и т. н. Беше на високо ниво. Като цяло Дръкман е няква версия на Нолан в гейминга.
Charcharo avatar
Charcharo
07 декември 2020
"The Last of Us 2 is the War and Peace literature never got, except in video game form"

"Де да можех аз да пиша добре колкото Naughty Dog"
- Достоевки

"While filming The Godfather, I knew I had to live up to the high bar set by Naughty Dog"
- Francis Ford Coppola

"Neil Druckmann's understanding of the fine art of politics... the man is on another level. I hope my small achievements can someday stand proudly under his own."
- George Orwell

pseto avatar
pseto
07 декември 2020
Хаха, като цяло да.

Иначе Дръкман има някакъв талант, защото от най-изтърканата зомби концепция успя да направи игра с добра история в The Last of Us. Ама май си повярва много след това... много ми е интересно дали след The Last of Us II ще пробва да вдигне още повече летвата. Той може и да иска да го направи от гледната точка на творец, ама ще видим Sony какво ще кажат. Една още по-рискована игра от TLOU II може да удари реномето на Naughty Dog здраво, ако се провали.

Макар че от друга страна Naughty Dog могат да пуснат поне 2 епични провала, преди да има реален отлив от фенове, тъй че Дръкман няма за какво да се притеснява.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл