hategame logo
Marvel’s Avengers – трейлър за премиерата
пуснато на 26 август 2020 от pseto
avengers game
Времето за премиерата на Marvel’s Avengers наближава – тя ще се случи следващата седмица. По повод на нея виждаме и видео за нея.

Клипчето е налично под статията, като ни показва и кинематични сцени, и геймплей.

По-рано този месец се проведоха и някои отворени тестове на Marvel’s Avengers. Отзивите за тях са горе-долу смесени, макар че разработчиците Crystal Dynamics все пак приложиха и някои поправки и играта е възможно да се появи и в по-добро състояние на пазара.

Платформите, на които очакваме Marvel’s Avengers, са PC, PS4 и Xbox One. Ще има и безплатен ъпгрейд до новото конзолно поколение, когато то излезе.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
27 август 2020
Да видим как ще е финалния продукт. Може пък и да ни изненадат приятно.
pseto avatar
pseto
27 август 2020
Вероятно в тази игра големият въпрос ще е какво ще предложи ендгеймът... макар че доста иронично повечето игри, които залагат на ендгейма... нямат читав ендгейм и казват - "Ама ние с времето ще го добавим, щото сме game-as-a-service"... ще видим.
sonofdeath avatar
sonofdeath
31 август 2020
адски тъпа игра ....едвам издържах да я играя на бетата за pc. Толкова тъпа игра не бях играл скоро. Има само минуси след минуси за мен. Просто това нещо не трябва да вижда бял свят. По зле е от Антъм когато излезе и то адски по зле. Нито има добър комбат нито добро AI нито имаш свободата в мисиите, а си като в коридорче и всичко странично ти е картинка "баграунд" за фон да си мислиш, че може да се въртиш. Инпулта при контрол на героя е толкова бавен.Мога да продължа още. Просто това тъпо нещо наречено игра не трябва да вижда бял свят точка.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл