hategame logo
Marvel’s Avengers отложен
пуснато на 14 януари 2020 от pseto
marvel's avengers
Малко след започването на 2020-а имаме и първата отложена игра. Тя се казва Marvel’s Avengers, като с нейното забавяне така или иначе рехавият календар за първата половина на годината ще олекне повече.

Заглавието очаквахме на 15 май. Новата дата на премиера е почти четири месеца по-късно – 4 септември.

Причината едва ли има нужда от споменаване. Нужда от повече време, за да бъде завършена играта. Именно това ни споделя официално съобщение на разработчиците Crystal Dynamics, пишейки, че имат нужда от допълнително време, за да доизпипат супергеройското заглавие.

Възможно е и Cyberpunk 2077, и The Last of Us II да са изиграли роля за забавянето на Marvel’s Avengers. Първата игра ще се появи на 16 април, а втората – на 29 май. Може би на Crystal Dynamics не е харесало как заглавието им е в средата между тези два продукта, всеки от които е силен претендент за GOTY 2020.

Както обикновено обаче е най-добре да получаваме изцяло завършени игри. Ако това означава няколко месеца чакане – няма лошо.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
15 януари 2020
Не знам защо, но доскоро си мислех, че тази игра ще е някаква за телефони.
rosniak avatar
rosniak
15 януари 2020
Толкова исках Anthem-a на Bio да е добра игра, да е всичко което обещаваха по трейлъри и стриймове, пък накрая какво се оказа (тук говорим за RELEASE DATE)..
Сега предпочитам да изчакам няколко месеца за Avengers и да я получим по-добра от последните представители на Game as a Live Service жанра..
pseto avatar
pseto
15 януари 2020
Това games as a service концепцията ми звучи като някакъв празен рекламен слоган и нищо повече. То всяка успешна игра в своята есенция е game as a service - постоянно се ъпдейтва, щото носи пари и има какво да се продава. Неуспешните игри не са game as a service, щото им спира поддръжката и това е. Като цяло това е някакво празно обещание тип "Вижте ся, каквото и да стане, ние ще ъпдейтваме постоянно играта". Което знаем, че няма да стане.

Иначе да, като гледах пак онова по-подробното видео има някакъв Anthem вайб. Ще видим дали ще има различна съдба тази игра.

rosniak avatar
rosniak
16 януари 2020
Не е точно така. Щот една игра кат Вещера не можеш да я доиш постоянно. Или Джедайте да речем.
LethianDream avatar
LethianDream
15 януари 2020
Очаквам това да е страшен кенеф на база на марвелските филми, които съм гледал.
pseto avatar
pseto
15 януари 2020
Аз нямам особено против тях. Безмозъчни дъвки, като ударя 2-3 бири в киното са съвсем окей. Тоя последния Avengers ми дойде малко претенциозен, Endgame ли беше, какво ли беше. Ама поне при този тип филми няма как да се разочаровам, защото отивам с минимални очаквания и те няма как да бъдат подрити.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
15 януари 2020
От малък съм израстнал с комиксите на Марвел, харесвам и филмите, поне повечето. Играта изглежда обещаващо. Не очаквам да е нещо невиждано преди, но ако геймплеят е читав и историята интересна, може да бъде свястна игра. Marvel's Spider-Man ми хареса много, не само защото това е любимият ми герой, а и самата игра беше качествено направена и забавна, макар и да няма нищо ново, освен наистина смислена история, на базата на помиите които се пишат за Spider-Man в последно време. Дано и тук е така.
pseto avatar
pseto
17 януари 2020
Аз самите комикси никога не съм ги чел, честно казано. Едно време си бях свалил от торентите някоя от тези супер серии - Civil War май беше. Що-годе забавни за четене. Ако бях дете и имаше подобни неща щеше да е друго, ама на по-дърти години като нямаш носталгията не е същото. Щото ся като ми попадне някъде Мики Маус го чета с кеф заради това, ама ако не ме кефеше толкова като дете щеше да ми се стори пълна тъпня.

За Marvel's Avengers съм яко скептичен, де, от самото начало, тъй че не знам. Crystal Dynamics поне са се доказали като кадърно студио, тъй че може и да се справят. Ама някак ми се струва, че повече ще залагат на геймплея, да има преиграваемост, отколкото на историята. Която може и да е повече като за фон, колкото да я има.

Mitko6000 avatar
Mitko6000
18 януари 2020
Като излезе играта, ще се види.

За Мики Маус съм съгласен, това е другото което четох и събирах много броеве. Даже, още ги пазя, в случай че ме хване носталгия.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл