hategame logo
Microsoft ребрандира Xbox Game Pass
пуснато на 03 август 2020 от pseto
xbox game pass
Microsoft ребрандира услугата си Xbox Game Pass. Занапред тя ще се казва просто Game Pass, като названието на гейм конзолата бива премахнато.

Причината? Тя е повече от ясна – от известно време насам Game Pass е наличен и за PC. При това положение наличието на Xbox в названието може да е малко объркващо. Така за унифициране на услугата в бъдеще ще се кара без него.

От друга страна логото няма да се промени. Както бихте се уверили от снимката над статията X-ът си остава.

Game Pass предлага куп игри срещу месечна такса. В това число влизат не само стотици класически заглавия, но и някои съвсем нови такива. Това е поредната подобна услуга, която виждаме в последните години - такива имат и EA, Ubisoft и др.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
04 август 2020
Най-добрата услуга лично за мен, не може да се сравнява грам с EA Аccess - просто тук има над 100 заглавия, едно от друго по-добри, включително Gears 5, Halo Collection, последната Forza и какво ли не още. Нови игри влизат постоянно, не като на EA една нова игра на 3 месеца..
nightwarrior avatar
nightwarrior
04 август 2020
Обикновения аксес им е зле, Perimer-a е по-добре, ама той пък вече е в друг ценови клас. Идва към тройно повече на РС. Гейм паса особено с това което се изкарва за облака изглежда ще е това което Стадия трябваше да е. Те са най-близо до Гейминг Нетфликс. Следват ги нвидия и то не защото услугата е лоша, а защото при Geforce now все пак трябва да имаш библиотека, а тук такава ти се дава под наем.
lyubohar avatar
lyubohar
04 септември 2020
Как сте си регистриали акаунта? Тоест как сте си платили, предвид че приложението приема само US средство за плащане?
LethianDream avatar
LethianDream
05 септември 2020
Регнат ми е на случаен адрес в Лондон и всичко ми е в паунди в стора. Иначе връзваш си пейпала с акаунта и няма грижи.
lyubohar avatar
lyubohar
06 септември 2020
Как си вързал Пейпал, който ти е регистриран с локация България? Трябва в Windows регионалните настройки да са ти сетнати на поддържана държава и платежното средство да съвпада с тази държава. Тоест да имаш пейпал, банкова сметка или карта, регистрирана в US/UK или друга поддържана държава. Играх си цял ден вчера с всичко възможно, не става

В крайна сметка купих предплатена карта от Амазон.co.uk и така стана. Със случаен адрес в UK, да. Само се прецаках да си сменя gamer tag-а с някакъв временен и се оказа, че следващи смени се плащат

Интересно ми е дали щеше да стане с предплатена карта от американския амазон, вместо UK, защото все пак 4 долара на месец са по-малко от 4 паунда на месец За следващия период ще пробвам...

LethianDream ли си там?

LethianDream avatar
LethianDream
06 септември 2020
Да, никът ми е същия там. Не знам, аз успях да си вържа пейпала без проблем и сега си ми дърпа пари всеки месец от картата, която ми е вързана на пейпала.Не съм ровил никакви регионални настройки..
lyubohar avatar
lyubohar
06 септември 2020
Четох и за други такива случаи, явно е някакъв късмет
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл