hategame logo
Microsoft съживява Battletoads?
пуснато на 11 ноември 2014 от pseto
battletoads 2
В днешно време се говори за „трудни“ игри като Dark Souls, но само онзи, който някога е играл Battletoads знае дефиницията на тази дума. Това заглавие, дебютирало през далечната 1991 година беше съкрушително... като така и не успях да го превъртя.

Възможно е известната класика на студиото Rare да бъде съживена от Microsoft, става ясно от заведена търговска марка в американското патентно бюро. Тя е била подновена на 5 ноември, като общо взето има два вероятни сценария.

Първо – Microsoft просто пази интелектуалната си собственост. Преди над десетилетие софтуерният гигант купи студиото Rare, създало Battletoads и се сдоби и с тази известна марка.

И второ – Microsoft планира да съживи поредицата!

Това не звучи никак абсурдно – в последно време игрите в ретро стил отбелязват скок в популярността си. Като нищо е възможно да видим Battletoads за Xbox конзолите... но дали ще е римейк или ново заглавие?

Ще видим. Истината е, че лично аз бих поцъкал това заглавие – пък и ако е римейк, някои от по-младите поколения геймъри могат да видят с каква трудност се сблъсквахме едно време в гейминга...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл